Koffiemachine voor op kantoor

Orange Blend is dé leverancier van koffiemachines voor op kantoor

Voor kantoor

Op zoek naar het perfecte koffieapparaat voor op kantoor? Dan bent u bij Orange Blend aan het juiste adres! Wij hebben koffiemachines die zorgen voor de lekkerste koffie voor elke collega en bezoeker. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met ons ontzorgingsconcept zorgen wij dat uw locaties voorzien zijn van de juiste koffiemachine op de juiste plek, all-in technische service en natuurlijk lekkere koffie. Wilt u geen omkijken hebben naar de koffievoorziening? Ook de dagelijkse verzorging van de machines kunnen wij voor onze rekening nemen. We vullen ze bij met onze ingrediënten en zorgen ervoor dat ze er altijd netjes bij staan. Wel zo makkelijk!

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend

Kwaliteitskoffie tegen een scherpe prijs

Onze Dutch Made professionele koffiemachines bieden een verscheidenheid aan keuzes, zodat alle medewerkers precies krijgen waar ze op dat moment zin in hebben. Zo hebben we de S330 kantoor koffiemachine, die een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato maakt van vers gemalen bonen. Een ander model is de professionele koffiemachine S430. Deze machine is makkelijk te onderhouden en is uitvoerbaar in meerdere samenstellingen.

 

Orange Blend biedt verschillende kwaliteitsblends die met de grootste zorg zijn samengesteld door onze eigen barista’s. Met een breed scala aan blends hebben we voor iedereen de perfecte kop koffie op kantoor. Geen zorgen, het zijn echte allemansvrienden! Zoals we hierboven al zeiden: zoveel mensen, zo veel wensen. Hier hebben we bij het samenstellen rekening mee gehouden. Overigens beschikt al onze heerlijke koffie over het Rainforest Alliance-keurmerk. Onze koffie is dus niet alleen lekker, maar ook duurzaam! Elk professioneel koffiezetapparaat voor kantoor is specifiek afgestemd op onze heerlijke blends. Ons personeel geeft u hier graag advies over. Met één druk op de knop heeft u perfectie in smaak en kwaliteit. En dat tegen een verrassend scherpe prijs!

Wat is de juiste koffiemachine voor mijn kantoor?


Orange Blend biedt een breed assortiment aan koffiemachines. Bent u op zoek naar een koffieautomaat voor kantoor, maar niet zeker waar u moet beginnen? Geen zorgen, wij helpen u graag.


Preventieve servicebeurt

Wij bij Orange Blend begrijpen dat u als ondernemer niet bezig wil zijn met het regelen van kantoorzaken. U heeft het al druk genoeg met uw onderneming. Daarom gaan wij een stapje verder met onze all-in service. Wij zorgen ervoor dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Deze voorkomen we met onze jaarlijkse preventieve servicebeurt. Zo worden regelmatig belangrijke onderdelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er een storing is, dan hanteren wij een responstijd van 8 werkuren. Met onze uitzonderlijke snelle service en hoge first-time-fixed rate kunt u altijd op ons rekenen.

Onze all-in service

Periodiek voorraadbeheer

Ook op het gebied van koffievoorraad ontzorgen wij u volledig. Wij zorgen voor periodieke bevoorrading, zodat u en uw collega’s nooit zonder koffie komen te zitten. Maar daar houdt het niet op, wij verzorgen alle producten die horen bij een volwaardige koffiecorner. Suiker, melk, servies, koekjes… we komen regelmatig op locatie bij u langs en zorgen dat u genoeg voorraad heeft om iedere dag weer te genieten van lekkere koffie op het werk! Is de koffie toch sneller op door meerverbruik? Gelukkig is het heel simpel om extra voorraad te bestellen.

Koffievoorraad bestellen

Gratis proefpakket aanvragen

We vertellen u graag alles over onze overheerlijke koffieblends, maar het is nog veel beter als u zelf de koffie van Orange Blend proeft! Via onderstaande knop vraagt u direct een gratis proefpakket aan.

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

Al ruim 1600 bedrijven in Zuid-Nederland drinken dagelijks onze heerlijke koffie. Met drie kantoren (Eindhoven, Goirle en Venlo) zijn wij altijd dicht bij u in de buurt. Bedrijven en organisaties zoals Seacon, Mirec, Vostermans, Crowe Foederer, PSV en vele anderen vinden bij ons niet alleen heerlijke koffie en geweldige koffiemachines. Ze vinden een partner die echt meedenkt én meewerkt! Zo ontzorgen we onze klanten compleet en leveren we unieke concepten afgestemd op de behoefte van u als klant.

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast en wil u kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij maken dan voor u een inschatting van welke koffiemachine, koffie en service bij u passen. Een van onze collega’s neemt binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen