Gratis Proefpakket

Karaktervolle en smaakvolle koffie, gezet door de beste Nederlandse koffiemachines.

Koffie proefpakket bij orange blend bestellen

Bij Orange Blend hebben we een passie voor koffie en die willen we graag delen, het liefst natuurlijk met zo veel mogelijk mensen. Om al deze mensen tevreden te kunnen stellen, hebben wij dan ook een grote verscheidenheid aan koffie blends. Deze kunt u zelf proeven door ons koffie proefpakket te bestellen. Al onze koffie blends zijn met de grootste zorg geselecteerd en van de allerhoogste kwaliteit.

 

Bent u benieuwd naar onze overheerlijke koffies? U kunt nu onze koffie ‘op uw locaties’ proeven. Speciaal daarvoor biedt Orange Blend de mogelijkheid om een koffie proefpakket te bestellen.

Verschillende koppen koffie
1
2

Voordelen Van Koffie Bij Orange Blend

Bedrijven in Nederland bestellen bij Orange Blend verschillende kwaliteitsblends die met de grootste zorg zijn samengesteld. We hebben voor ieder bedrijf de juiste koffiemachine en de perfecte kop koffie.

 

Onze Dutch Made koffiemachines zetten iedere kop koffie vers. Zo komen de overheerlijke blends van Orange Blend maximaal tot hun recht. Al 1600 bedrijven drinken dagelijks koffie van Orange Blend. Wilt u ook genieten van de smaak van onze blends? Vul dan op deze pagina het koffie proefpakket formulier in.

Koffieboon icoon

Kwaliteitskoffie

Euroteken icoon

Verrassend scherpe prijs

Koffie van een koffiemachine voor kleine bedrijven

Over Orange Blend

Gepassioneerde koffiefanaten

Bij Orange Blend houden we van koffie. Noem ons gerust gepassioneerde koffiefanaten. We hebben door de jaren al vele koffieplantages bezocht, maar de smaak van Kotowa Coffee in Panama heeft de meeste indruk op ons gemaakt. Heerlijke, eerlijke, pure koffie.

 

Proef het zelf in de volgende blends:

– BLEND ROYALE: De favoriete koffie van werkend Nederland

– MORNING GLORY: Een goede start is het halve werk

– DUTCH PERFECTION: Koffie voor de fijnproever

– INSTANT PRESTIGE: Werkt 24/7

Bent u ook echt toe Aan lekkere koffie op het werk?

Naar aanleiding van een kort gesprek kunnen wij beter inschatten welke koffiemachine(s) het beste passen bij uw kantoor en aan de hand daarvan maken wij graag een offerte op maat. Binnen de kortste keren kan iedereen eindelijk genieten van lekkere koffie op het werk!

Neem contact op