Koffiemachines voor MKB bedrijven

Orange Blend is dé leverancier van koffiemachines voor MKB bedrijven

Voor MKB bedrijven

U staat aan het hoofd van een midden- of klein bedrijf en u heeft het druk. Herkenbaar? Dan heeft u natuurlijk geen ruimte om u zorgen te maken over koffie en voorraadbeheer. Geen zorgen, dat nemen wij graag uit uw handen! Wij voorzien tal van midden- en kleine bedrijven van (h)eerlijke koffie op het werk. Met ons ontzorgingsconcept zorgen wij ervoor dat de bedrijven voorzien zijn van de juiste koffiemachine op de juiste plek, all-in technische service en natuurlijk lekkere koffie.

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend

Kwaliteitskoffie voor een scherpe prijs

Wij hebben professionele koffiemachines voor kantoor die zorgen voor de lekkerste koffie voor elke collega en bezoeker. Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze Dutch Made koffieapparaat voor bedrijven bieden een verscheidenheid aan keuzes, zodat alle medewerkers precies krijgen waar ze op dat moment zin in hebben. Zo hebben we de S310 koffiemachine, die een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato maakt van versgemalen bonen. Een ander model is de professionele koffiemachine S430. Deze machine is makkelijk te onderhouden en is uitvoerbaar in meerdere samenstellingen en voorzien van een kannenfunctie. Handig voor vergaderingen!

 

De verschillende kwaliteitsblends van Orange Blend zijn met grote zorg samengesteld door onze barista’s. Ons brede scala aan blends biedt voor iedereen de beste kop koffie! Onze blends zijn echte allemansvrienden. Zoals we bij Orange Blend altijd zeggen: zoveel mensen, zoveel wensen. Daarmee hebben we ook rekening gehouden bij het samenstellen van onze koffieblends. Daarnaast beschikt al onze koffie over het Rainforest Alliance-keurmerk. U geniet dus van koffie die niet alleen heerlijk, maar ook duurzaam is! Elke koffiemachine wordt afgestemd op onze heerlijke blends en de smaak van uw collega’s. Ons team smaakexperts geeft u hier graag advies over. Met één druk op de knop perfectie in smaak én kwaliteit. En dat tegen een verrassend scherpe prijs!

Welke koffiemachine past bij mij?


Elk soort organisatie kan een koffieapparaat leasen. Maar het is maar net de vraag welke professionele koffiemachine bij u past. Vul deze handige configurator in om te kijken welke koffiemachine het beste voor u is.


Voldoende voorraad

Ook de voorraad nemen we graag uit handen. We zorgen voor periodieke bevoorrading. Zo komt u nooit zonder koffie te zitten. Maar niet alleen de koffie vullen we bij – we voorzien de hele koffiecorner! Melk, suiker, servies, koekjes… We komen regelmatig bij u langs op locatie. We zorgen dat u genoeg voorraad heeft en iedere dag kan genieten van (h)eerlijke koffie op het werk. Als uw voorraad nou door meerverbruik eerder opraakt, dan bestelt u heel makkelijk bij.

Koffievoorraad bestellen

Tijdig onderhoud

Met onze all-in service gaan we bij Orange Blend een stapje verder. We zorgen dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit doen we door onze jaarlijkse preventieve servicebeurt. Hierbij worden de belangrijke onderdelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn, dan hanteren we een responstijd van 8 werkuren. Met deze snelle service en onze hoge first-time-fixed rate kunt u altijd op ons rekenen!

Onze all-in service

Gratis proefpakket aanvragen

Benieuwd naar de smaken van Orange Blend? Vraag dan snel een gratis proefpakket aan!

Proefpakket aanvragen

Ervaringen van onze klanten

Er zijn al ruim 1600 bedrijven in Zuid-Nederland die dagelijks genieten van onze koffie. Met onze drie kantoren in Eindhoven, Goirle en Venlo zijn we altijd dichtbij. Bedrijven, organisaties en klanten van Orange Blend hebben niet alleen een geweldige koffieleverancier. Ze vinden bij ons ook een partner die echt meedenkt en meewerkt! We ontzorgen onze klanten compleet en leveren unieke concepten, afgestemd op uw behoefte als klant.

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een koffiemachine voor de MKB bedrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Een van onze werknemers komt binnen 24 uur bij u terug.

Offerte aanvragen