Onze Blog

Ben jij al op de hoogte van onze laatste nieuwtjes?

Plantage

Rainforest Alliance

Onze koffies zijn gecertificeerd door het duurzaamheidslabel Rainforest Alliance. Maar wat doet deze organisatie precies en waar staan ze voor?

Lees meer

Koffiedik? Nee, koffiekunst!

Onze klant Dutch Deco Factory in Erp pakt het net even anders aan. Ze gebruiken koffiedik als duurzame vervanger van hars, om hier de mooiste creaties mee te maken voor hun (internationale) klanten. Hoe? Dat lees je in deze blog!

Lees meer
Koffie bestellen van Orange Blend

Meet the team: Linda

Even voorstellen: Dit is Linda. Wellicht heeft u haar al eens telefonisch gesproken of heeft ze u geholpen bij het vinden van de juiste zakelijke koffiemachine. Linda is al bijna vijf jaar actief bij Orange Blend werkt als supervisor commerciële binnendienst.

Lees meer

Meet the team: Gerard

Even voorstellen: Dit is Gerard. Wellicht kent u hem al dankzij de plaatsing van uw Orange Blend koffiemachine. Gerard is vanaf dag één betrokken bij Orange Blend en tovert met een handomdraai een lach op het gezicht van onze klanten.

Lees meer
Lekkere koffie op het werk

Vincentiusvereniging Boxtel

Samen staan we sterk. Sinds kort sponsoren we ook Vincentiusvereniging Boxtel met eindelijk lekkere koffie!

Lees meer

Voedselbank Venlo

Na een succesvolle samenwerking met Voedselbank Boxtel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode willen we natuurlijk ook ons steentje bijdragen aan Voedselbank Venlo.

Lees meer
Koffie bestellen van Orange Blend

Meet the team: Tom

Even voorstellen: Dit is Tom. Wellicht kent u hem al en heeft hij u geholpen bij het vinden van de juiste Orange Blend koffiemachine. Toen had u vast al door dat Tom een echte koffieliefhebber is. Daar vertelt hij graag meer over!

Lees meer
Koffiebessen worden geplukt - Orange Blend

Twee nieuwe blends voor de Orange Blend familie

Met plezier introduceren we onze nieuwe freshbrew blend Old Dutch en onze verse bonen blend Majestic. In deze blog vertellen we je meer over deze nieuwe blends.

Lees meer
Koffiemachine-van-Orange-Blend

Checklist voor de perfecte koffiecorner

Een lekkere kop koffie in de ochtend zorgt voor een goede start van de dag voor medewerkers. De koffiecorner speelt overigens de belangrijkste rol in het bedrijf, al zou je dat misschien niet zeggen. Een koffiecorner functioneert namelijk als centrale ontmoetingsplek voor jou en je collega’s. Het speelt een “sociale rol” in het bedrijf, een plek waar collega’s een praatje kunnen maken en ideeën kunnen uitwisselen. De meest succesvolle ideeën beginnen bij goede koffie! Orange Blend kan u helpen om deze koffiecorner voor uw bedrijf te realiseren.

Lees meer
Koffiemachine voor kleine bedrijven

Mooie lease mogelijkheden bij Orange Blend

Bij Orange Blend bieden we uitgebreide leasemogelijkheden aan. Met ons ruime assortiment aan zakelijke Dutch made koffiemachines hebben we altijd een koffiemachine die past bij uw bedrijf.

Lees meer
Zakelijk koffiezetapparaat

Koffievariaties uitgelegd

Wanneer was de laatste keer dat iemand je raar aankeek toen je om een cappuccino vroeg? Precies, het is tegenwoordig heel normaal om je gasten verschillende variaties aan te bieden. Of dit nu op het werk is of thuis. Er zal je misschien zelfs gevraagd zijn of je niet liever een latte macchiato of een wiener melange zou willen. Maar wat houden deze warme dranken nu precies in en welke varianten zijn er allemaal?

Lees meer
Lekkere koffie van Orange Blend

Een nieuwe koffiemachine met verse bonen winnen. Wie wil dat nou niet?

In de afgelopen weken heeft Orange Blend twee volgers van onze LinkedIn-pagina blij mogen maken met precies dat! Een gloednieuwe koffiemachine en als kers op de taart deden we er ook een jaar lang Orange Blend koffiebonen bij! Want een vers kopje koffie smaakt natuurlijk het lekkerst als het is gemaakt van echt goede bonen.

Lees meer