Onze Blog

Ben jij al op de hoogte van onze laatste nieuwtjes?

Service van Orange Blend

Vacature: Service Engineer

Vacature: Service Engineer voor de regio Tilburg. Voor deze functie zoeken we een technische duizendpoot met kennis van koffievoorzieningen. Met je eigen compleet ingerichte servicebus ga je zelfstandig op pad. Op een klantvriendelijke manier los je een storing op of ga je een nieuwe machine plaatsen. Hoe dan ook, de klant is blij dat je bent geweest en kan gaan genieten van een heerlijke kop verse koffie!

Koffiemachine-van-Orange-Blend

Checklist voor de perfecte koffiecorner

Een lekkere kop koffie in de ochtend zorgt voor een goede start van de dag voor medewerkers. De koffiecorner speelt overigens de belangrijkste rol in het bedrijf, al zou je dat misschien niet zeggen. Een koffiecorner functioneert namelijk als centrale ontmoetingsplek voor jou en je collega’s. Het speelt een “sociale rol” in het bedrijf, een plek waar collega’s een praatje kunnen maken en ideeën kunnen uitwisselen. De meest succesvolle ideeën beginnen bij goede koffie! Orange Blend kan u helpen om deze koffiecorner voor uw bedrijf te realiseren.

Koffiemachines voor kantoor

Mooie lease mogelijkheden bij Orange Blend

Bij Orange Blend bieden we uitgebreide leasemogelijkheden aan. Met ons ruime assortiment aan zakelijke Dutch made koffiemachines hebben we altijd een koffiemachine die past bij uw bedrijf.

Kopje koffie van Orange Blend

Koffievariaties uitgelegd

Wanneer was de laatste keer dat iemand je raar aankeek toen je om een cappuccino vroeg? Precies, het is tegenwoordig heel normaal om je gasten verschillende variaties aan te bieden. Of dit nu op het werk is of thuis. Er zal je misschien zelfs gevraagd zijn of je niet liever een latte macchiato of een wiener melange zou willen. Maar wat houden deze warme dranken nu precies in en welke varianten zijn er allemaal?

Verse kop koffie

Een nieuwe koffiemachine met verse bonen winnen. Wie wil dat nou niet?

In de afgelopen weken heeft Orange Blend twee volgers van onze LinkedIn-pagina blij mogen maken met precies dat! Een gloednieuwe koffiemachine en als kers op de taart deden we er ook een jaar lang Orange Blend koffiebonen bij! Want een vers kopje koffie smaakt natuurlijk het lekkerst als het is gemaakt van echt goede bonen.