Onze Klanten Aan het woord

Meer dan 1600 klantverhalen.

Wie Gingen u al voor?

We kunnen u natuurlijk alles over Orange Blend in geuren en kleuren vertellen, maar nog liever laten we onze klanten voor ons spreken.

 

Hieronder vindt u een greep uit de meer dan 1600 klantverhalen die Orange Blend rijk is. Wij zijn er trots op dat we zo veel bedrijven, groot en klein, mogen voorzien van onze heerlijke koffie, kwaliteitsmachines en top service. Lees hieronder hoe onze klanten dit totaalconcept ervaren.

 

 

Ook eindelijk lekkere koffie op het werk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Logo Scala Scholen

Scala Scholen

Heerlijke koffie en top service!

Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

– Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

VVV Venlo

Vol. Warm. Smaakvol.

Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

– Marco Bogers, algemeen directeur

Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

Ontwerpbureau B-Too

De allerbeste koffie!

Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

– Joep Verheijen, eigenaar

Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

Seacon Logistics

De echte koffiebeleving.

Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

– Roger Baur, strategic procurement manager

Christel van de Langenberg, office manager ABS

ABS

Echt ‘onze’ koffie!

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

– Christel van de Langenberg, office manager

René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

MCB Direct

Maakt elke morgen goed.

De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

– René van de Kemenade, vestigingsmanager

Wij staan voor u klaar!

  Hoe kunnen we contact met u opnemen?*

  Linda Schepers

  Uw adviseur

  l.schepers@orangeblend.nl

  Proefpakket Aanvragen

  We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

  Aanvragen