Koffiemachine voor bedrijven

Gegarandeerd lekkere bedrijfskoffie: smaak, kwaliteit en een topservice.

Bedrijfskoffie van hoge kwaliteit

Op zoek naar een professionele koffiemachine voor bedrijven? Bij Orange Blend begrijpen we als geen ander dat kwaliteitskoffie onmisbaar is op de werkvloer. Voor klanten en bezoekers, maar al helemaal voor de werknemers. Wij vinden dat bedrijven dezelfde hoogwaardige koffie verdienen als dat speciale koffiezaakje bij u om de hoek. Van hoogwaardige bonenmachines die verse bonen malen voor elk kopje koffie tot snelle machines voor hoge volumes, die de drukste spitsuren aankunnen. Wij hebben de bedrijfs koffiemachine die bij u past. En omdat we willen dat u elke keer geniet van het perfecte kopje koffie, gebruiken we alleen professionele koffiemachines van voornamelijk Nederlandse makelij en onze eigen speciaal gemelangeerde koffiesoorten. Zowel de instant- als de freshbrew- en bonenvarianten zijn door ons samengesteld en beoordeeld op smaak, duurzaamheid en kwaliteit. Dus als u op zoek bent naar een leverancier van koffiemachines voor bedrijven die kwaliteit, gemak en flexibiliteit kan bieden, bent u bij Orange Blend aan het juiste adres.

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend
Verschillende koppen koffie

Van eigen bodem

Een lekkere kop koffie begint bij een gebruiksvriendelijke en goed functionerende koffiemachine voor bedrijven. De afgelopen jaren hebben we uitgebreide research gedaan naar de beste koffieautomaat voor bedrijven, waarbij de kwaliteit van onze koffies het beste tot zijn recht komen. Wij kunnen namelijk wel de beste bonen (laten) verbouwen, branden en blenden, maar als dit niet in het juiste koffieapparaat terecht komt, dan krijgt u ook niet de allerlekkerste kop koffie. Dat zou eeuwig zonde zijn. We kunnen met zekerheid zeggen dat we een ruim assortiment hebben met de allerbeste Dutch Made koffiemachines voor bedrijven. Het zijn koffiezetapparaten voor bedrijven van de allerhoogste kwaliteit én ze bieden tegelijkertijd het beste gebruiksgemak. Dat ziet u als u ernaar kijkt, dat ervaart u als u ze gebruikt en dat proeft u als u dat heerlijke kopje koffie drinkt. Elke dag opnieuw.

Wat is de ideale koffiemachine voor bedrijven?


Welke koffiemachine geschikt is voor uw bedrijf, is afhankelijk van een aantal factoren. Gebruik deze handige configurator om er achter te komen welke koffiemachine goed bij uw bedrijf past. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines, zodat er altijd een passende koffiemachine voor uw bedrijf is!


Orange Blend logo oranje verticaal

Voorraadbeheer

Bij Orange Blend leveren we meer dan alleen koffiemachines voor bedrijven. We gaan verder en denken altijd één stap vooruit. Met onze periodieke bevoorrading zorgen we ervoor dat u nooit zonder koffie zit. We leveren alles wat nodig is voor een volwaardige koffiecorner. Denk aan suikersticks, koffiemelk, servies, koekjes of zelfs de complete inrichting van de koffiecorner. Onze bevoorraders komen regelmatig bij u langs op locatie en de producten worden dan tot aan het keukenkastje geleverd. Door middel van onze service willen wij ondernemers écht ontzorgen. Zo kunt u zich ongestoord blijven focussen op uw onderneming. Andere bedrijven noemen dit service, maar voor Orange Blend is dit de normaalste zaak van de wereld. We zorgen altijd dat de voorraad tijdig wordt aangevuld, maar mocht het toch een keer voorkomen dat de voorraad wat sneller gaat, dan is het mogelijk om eenvoudig nieuwe koffievoorraad te bestellen.

 

Koffievoorraad bestellen >

Periodiek onderhoud

Omdat we vinden dat goede koffie een goede machine verdient, bieden we regelmatig onderhoud en service om de bedrijfs koffieautomaat als nieuw te laten werken. We hechten veel waarde aan preventief technisch onderhoud. Eén keer per jaar worden de koffiemachines voor bedrijven voorzien van een preventieve servicebeurt. Dat houdt in dat de machine compleet wordt nagekeken en slijtagegevoelige onderdelen preventief worden vervangen om storingen te voorkomen. Krijgt u onverhoopt toch een storing? Geen probleem! Wij komen vliegensvlug naar u toe. Dankzij de kennis en kunde van onze service engineers en de uitgekiende wagenvoorraad, hebben wij een zeer hoge first-time-fixed-rate. Zo geniet u snel weer van de lekkerste koffie!

 

Onze all-in service >

Gratis proefpakket aanvragen

We kunnen u in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk beter om zelf de koffie van Orange Blend te proeven! Klik op onderstaande knop om direct een gratis proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

 

Bij Orange Blend zijn we er trots op dat we meer dan 1600 toonaangevende bedrijven in Zuid-Nederland klant mogen noemen. Met onze heerlijke koffie blends en innovatieve koffiemachines laten onze klanten hun medewerkers weten dat ze gewaardeerd worden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen. Daarom hebben we verschillende samenwerkingen met partners op het gebied van onder andere kantoorinrichting, duurzaamheid en maatschappelijk belang. Wij geloven dat we door samen te werken unieke oplossingen kunnen bieden, en we zo nog meer geluksmomenten voor onze klanten kunnen creëren. Want dat is wat wij belangrijk vinden!

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Offerte aanvragen

Wilt u net als onze 1600 klanten genieten van heerlijke bedrijfskoffie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Op basis van uw gegevens maken wij een inschatting van de ideale koffiemachine, service en hoeveelheid koffiebonen voor uw bedrijf. Eén van onze collega’s neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen