Koffieautomaat op het werk

Een geschikte koffiemachine op het werk inclusief uitgebreide service.

Altijd lekkere koffie op het werk

Koffie motiveert, stimuleert en zorgt voor een heerlijk moment van ontspanning. Start de dag met een kop versgemalen koffie uit het koffiezetapparaat op werk. Een goed begin zorgt ervoor dat de medewerkers opgeladen zijn voor een nieuwe werkdag. Onder het genot van een kop koffie samen met collega’s tot creatieve ideeën komen, wie wil dat nu niet? Orange Blend zorgt voor zo’n moment. Wilt u ook genieten van de lekkerste koffie uit het fijnste koffieapparaat op werk? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend
Verschillende koppen koffie

Ieder bedrijf is anders

Voor veel bedrijven is goede koffie op het werk erg belangrijk. Vaak ligt hier niet de prioriteit, en dit begrijpen we bij Orange Blend. Wij zijn niet alleen op zoek gegaan naar de beste koffie en het fijnste koffiezetapparaat op werk, maar ook naar de beste manier om koffie op het werk te bereiden. We hebben gekeken naar de prestaties van de koffiemachines, maar ook naar hun design. Dit maakt de machines een lust voor het oog. Ieder bedrijf stelt andere eisen wat betreft koffie op het werk. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten we in te spelen op de verschillende wensen van de ondernemers en natuurlijk hun personeel. Met ons diverse aanbod is er voor iedere onderneming een passend koffieapparaat op het werk. Ook qua koffie bieden wij alle opties: instant, fresh brew en verse bonen.

De ideale machine voor uw situatie


Orange Blend biedt een breed assortiment aan koffiemachines. Bent u op zoek naar een koffieautomaat op het werk, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen zorgen, wij helpen u graag.


Orange Blend logo oranje verticaal

Onderhoud van uw koffieapparaat op werk

Lekkere koffie voor uw werknemers zorgt voor de gezelligste en meest creatieve momenten van de werkdag. En de productiviteit gaat er ook nog van omhoog! Als bedrijf wilt u dagelijks goede koffie bieden aan uw werknemers en klanten. Een koffieautomaat op het werk van Orange Blend voorziet uw bedrijf dagelijks van dit heerlijke kopje koffie. Maar alleen het leveren van het koffiezetapparaat op werk vinden wij niet genoeg. Daarom voorzien wij uw bedrijf graag van onze all-in service. Hierbij hoort preventief onderhoud om storingen zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht er toch ooit een storing voorkomen, dan hanteren wij een responstijd van slechts 8 werkuren. Als ondernemer kunt u zich dus focussen op wat echt hoog op de agenda staat. Wij doen de rest!

 

Onze all-in service >

Voorraadbeheer: altijd koffie op het werk

Wij voorzien u niet alleen van een professionele koffieautomaat op het werk, maar houden ook de koffievoorraad goed in de gaten. Er vindt periodiek voorraadbeheer plaats. We leveren niet alleen de soort(en) koffie die horen bij uw koffieapparaat, maar ook suiker, servies, koekjes, soep… Zelfs de inrichting van uw koffiecorner kunnen wij verzorgen. Met onze hulp heeft u binnen no time een volwaardige koffiecorner en komt u nooit zonder koffie te staan! Uiteraard kan het gebeuren dat de voorraad sneller opraakt dan normaal. In dat geval bestelt u binnen een paar klikken voorraad bij.

 

Koffievoorraad bestellen >

Goede koffie is het geheim

Koffie van hoogwaardige kwaliteit zorgt voor verbinding tussen collega’s. Het speelt een belangrijke sociale rol op de werkvloer. Daarom hebben onze barista’s met zorg onze koffieblends geselecteerd. Wilt u met uw collega’s genieten van onze heerlijke blends? Vraag dan vrijblijvend een proefpakket aan. Ervaar samen de heerlijke smaken van Orange Blend!

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast en wilt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij maken dan voor u een inschatting van welke koffieautomaat op het werk, service en hoeveelheid koffiebonen bij u passen. Een van onze collega’s neemt binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen