Koffieleverancier voor bedrijven

De betrouwbaarste koffieleverancier van héél Nederland.

WAAROM ORANGE BLEND ALS UW KOFFIELEVERANCIER?

Weet u waarom 1600 bedrijven kiezen voor koffie van Orange Blend? Simpelweg omdat wij de beste koffieleverancier zijn die zorgt voor lekkere koffie op het werk! Orange Blend biedt u niet alleen overheerlijke verse koffie, maar ook de beste Dutch Made koffiemachines en de allerbeste service van héél Nederland! Hieronder vertellen we u er graag meer over.

Perfecte koffie

Orange Blend is dé beste koffieleverancier van Zuid-Nederland! Wat maakt onze koffie zo lekker vergeleken met andere koffie leveranciers? Al onze koffies worden gemaakt van koffiebonen van A-kwaliteit.

De Orange Blend koffiebessen worden met de hand geplukt en direct gescheiden op kwaliteit. Enkel de beste bessen worden geselecteerd. Vervolgens worden deze koffiebessen tot koffiebonen verwerkt. Als koffieleverancier zijn wij blij met de positieve reacties die wij krijgen van klanten over onze heerlijke Orange Blends.

Dankzij de kwaliteit en de breedte van ons assortiment zijn wij dé koffieleverancier die in staat is om elke koffieliefhebber bij u op het werk te voorzien van zijn of haar lievelingskoffie. Wilt u ook lekkere verse koffie op het werkOntdek onze overheerlijke blends:

 • Old Dutch koffieblend van Orange Blend

  Fresh Brew – Naar oud Hollandse traditie

  Een traditionele en evenwichtige mélange afkomstig uit Brazilië, Peru en Uganda. Vol en rond van smaak. Een rijk aroma en net de juiste pit in de nasmaak.

  Arabica
  Medium gebrand
 • Majestic koffieblend van Orange Blend

  Bonen – Een sterke en koninklijke bak koffie

  Smaakvolle en aromatische koffie met licht notige en pure chocolade tonen. Volle body en een mooie krachtige afdronk met medium aardse nuances.

  Arabica
  Medium Dark
 • Blend Royale koffiesmaak

  Bonen - De favoriete koffie van werkend Nederland

  De Blend Royale van Orange Blend heeft een mengeling van medium tot donker gebrande bonen, die zorgen voor een krachtige koffie. Met zijn volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Morning Glory koffiesmaak

  Bonen - EEN GOEDE START IS HET HALVE WERK

  Onze Morning Glory is een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn medium tot donker gebrande bonen, die worden gecombineerd met de authentieke Italiaanse smaak en een mooie crema, is dit een heerlijke Orange Blend koffie die niet alleen geschikt is voor de ochtend!

  Arabica
  Medium donker Gebrand
 • Dutch Perfection koffiesmaak

  Bonen Koffie voor de fijnproever

  De Dutch Perfection van Orange Blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Perfectie en luxe komen samen.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Instant Prestige koffiesmaak

  Instant - Werkt 24/7

  Onze Instant Prestige is een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Instant Superieur koffiesmaak

  Instant - Levendig en intens

  Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit voornamelijk Costa Rica. Deze geven de koffie een levendig smaak van bessen en geroosterde noten. Door deze aan te vullen met een donkergebrande Arabica ontstaat er een volle body met een intens en aangename afdronk.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Morning Glory koffiesmaak

  Fresh Brew - Een blijvende smaakervaring

  Een koffie die nog sterker uitkomt dan de bonenversie, met dank aan de subtiele wijzigingen in de mengeling alsook de brandkleur. De lange afdronk zorgt verder voor een blijvende smaakervaring.

  Arabica
  Donker Gebrand

Koffieleverancier met de allerbeste service

Wij leveren ook de allerbeste service die u zich kan wensen van een koffieleverancier. Zo onderhouden we al onze koffiemachines preventief voor u op locatie(s) en zorgen we voor een uitstekend voorraadbeheer, zodat u ‘nooit’ zonder koffie zit. Daarnaast bieden we een zeer snelle levering mocht u onverhoopt een van onze producten niet in huis hebben.

Voor onze klanten is deze service erg belangrijk en de normaalste zaak van de wereld! Wij denken graag met u mee. Bekijk hieronder wat onze klanten vinden van Orange Blend als koffieleverancier.

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

  VVV Venlo

  Vol. Warm. Smaakvol.

  Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

  – Marco Bogers, algemeen directeur

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

De beste Dutch Made koffiemachines

Orange Blend is dé koffieleverancier met de allerbeste professionele koffiemachines! Wij hebben uitgebreid research gedaan naar koffies en koffiemachines om uiteindelijk de meest gebruiksvriendelijke en best functioneerde koffiemachines aan onze klanten te bieden. Deze machines zijn in staat om u op elk moment van de dag te kunnen voorzien van goede koffie.

Als koffieleverancier vinden we het belangrijk dat onze koffiemachines voldoen aan de behoeften en wensen van iedere medewerker: smaak, kwaliteit en gemak.

We hebben goed geluisterd naar de wensen van de eindgebruikers en hebben de juiste machines voor ieder bedrijf, organisatie, instelling of kantoor. Maatwerk op het werk dus! Vindt hieronder de juiste machine voor uw bedrijf.

Kies hier een professionele koffiemachine voor uw bedrijf


Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de machines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


NEEM CONTACT OP WIJ STAAN VOOR U KLAAR

We hopen dat u een duidelijk beeld heeft gekregen van Orange Blend. Wij streven ernaar om de best mogelijke koffieleverancier voor u te zijn. Niet alleen op het gebied van koffiesmaken en machines, ook qua service staan wij voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of eventuele vragen. U kunt natuurlijk ook ons gratis proefpakket aanvragen!

PROEFPAKKET AANVRAGEN

Wilt u ook genieten van onze overheerlijke koffie, vraag dan nu een gratis proefpakket aan via onderstaande button. Op deze manier kunt u zelf onze speciale koffiesmaken proeven.

Aanvragen