Koffieleverancier voor bedrijven

De betrouwbaarste koffieleverancier van héél Nederland.

WAAROM ORANGE BLEND ALS UW KOFFIELEVERANCIER?

Weet u waarom 1600 bedrijven kiezen voor koffie van Orange Blend? Omdat wij de beste koffieleverancier zijn die zorgt voor lekkere koffie op het werk! Orange Blend biedt u niet alleen overheerlijke verse koffie, de beste Dutch Made koffiemachines en de allerbeste service van héél Nederland! Hieronder vertellen we u er graag meer over.

De lekkerste koffie

Wij zijn een koffieleverancier in Zuid-Nederland met een breed assortiment aan verschillende soorten koffies gemaakt van verse A-kwaliteit koffiebonen.

De favoriete blend van werkend Nederland is de: ‘Blend Royale’.
De medium tot donker gebrande 100% Arabica bonen zorgen voor een krachtige koffie en een absolute smaaksensatie voor de fijnproever. Of proef onze blend ‘Morning Glory’. Een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn authentieke Italiaanse smaak en mooie crema is dit een Orange Blend koffie die ook in de middag nog heerlijk smaakt. Als koffieleverancier zijn wij blij met de positieve reacties die wij krijgen van klanten over onze koffie.

Onze heerlijke koffie voor op het werk  is zo bijzonder door onze vers geplukte koffiebessen. Wij selecteren alleen de allerbeste bessen om tot koffiebonen te verwerken voor onze lekkere Orange Blends.

Wij zijn dé koffieleverancier in Nederland die in staat is om elke koffieliefhebber bij u op het werk te voorzien van zijn of haar lievelingskoffie.

 

Wilt u ook lekkere verse koffie op het werk? Bekijk en lees hieronder meer over onze overheerlijke blends.

Wij staan voor u klaar!

  Hoe kunnen we contact met u opnemen?*

  Linda Schepers

  Uw adviseur

  l.schepers@orangeblend.nl
  • Old Dutch koffieblend van Orange Blend

   Fresh Brew – Naar oud Hollandse traditie

   Een traditionele en evenwichtige mélange afkomstig uit Brazilië, Peru en Uganda. Vol en rond van smaak. Een rijk aroma en net de juiste pit in de nasmaak.

   Arabica
   Medium gebrand
  • Majestic koffieblend van Orange Blend

   Bonen – Een sterke en koninklijke bak koffie

   Smaakvolle en aromatische koffie met licht notige en pure chocolade tonen. Volle body en een mooie krachtige afdronk met medium aardse nuances.

   Arabica
   Medium Dark
  • Blend Royale koffiesmaak

   Bonen - De favoriete koffie van werkend Nederland

   De Blend Royale van Orange Blend heeft een mengeling van medium tot donker gebrande bonen, die zorgen voor een krachtige koffie. Met zijn volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

   Arabica
   Medium Gebrand
  • Morning Glory koffiesmaak

   Bonen - EEN GOEDE START IS HET HALVE WERK

   Onze Morning Glory is een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn medium tot donker gebrande bonen, die worden gecombineerd met de authentieke Italiaanse smaak en een mooie crema, is dit een heerlijke Orange Blend koffie die niet alleen geschikt is voor de ochtend!

   Arabica
   Medium donker Gebrand
  • Dutch Perfection koffiesmaak

   Bonen Koffie voor de fijnproever

   De Dutch Perfection van Orange Blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Perfectie en luxe komen samen.

   Arabica
   Medium Gebrand
  • Instant Prestige koffiesmaak

   Instant - Werkt 24/7

   Onze Instant Prestige is een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

   Arabica
   Medium Donker Gebrand
  • Instant Superieur koffiesmaak

   Instant - Levendig en intens

   Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit voornamelijk Costa Rica. Deze geven de koffie een levendig smaak van bessen en geroosterde noten. Door deze aan te vullen met een donkergebrande Arabica ontstaat er een volle body met een intens en aangename afdronk.

   Arabica
   Medium Donker Gebrand
  • Morning Glory koffiesmaak

   Fresh Brew - Een blijvende smaakervaring

   Een koffie die nog sterker uitkomt dan de bonenversie, met dank aan de subtiele wijzigingen in de mengeling alsook de brandkleur. De lange afdronk zorgt verder voor een blijvende smaakervaring.

   Arabica
   Donker Gebrand

  Koffieleverancier met de allerbeste service

  Orange Blend is méér dan een koffieleverancier. We bieden u zowel een breed assortiment aan overheerlijke koffieblends aan én leveren de allerbeste service die u zich kan wensen van een koffieleverancier. Zo onderhouden we al onze koffiemachines preventief voor u op locatie(s), zorgen we voor een uitstekend voorraadbeheer -zodat u ‘nooit’ zonder koffie zit- en hebben we een zeer snelle levering mocht u onverhoopt een product niet in huis hebben. Voor Orange Blend is deze service erg belangrijk en de normaalste zaak van de wereld! Wij willen namelijk dat onze partners ook met ons meedenken. Bekijk hieronder eens wat onze klanten van Orange Blend als koffieleverancier en onze service vinden.

  • Logo Scala Scholen

   Scala Scholen

   Heerlijke koffie en top service!

   Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

   – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

  • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

   VVV Venlo

   Vol. Warm. Smaakvol.

   Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

   – Marco Bogers, algemeen directeur

  • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

   Ontwerpbureau B-Too

   De allerbeste koffie!

   Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

   – Joep Verheijen, eigenaar

  • Christel van de Langenberg, office manager ABS

   ABS

   Echt ‘onze’ koffie!

   Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

   – Christel van de Langenberg, office manager

  • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

   Seacon Logistics

   De echte koffiebeleving.

   Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

   – Roger Baur, strategic procurement manager

  • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

   MCB Direct

   Maakt elke morgen goed.

   De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

   – René van de Kemenade, vestigingsmanager

  De beste Dutch Made koffiemachines

  Orange Blend is dé koffieleverancier met de allerbeste professionele koffiemachines! Wij hebben uitgebreid research gedaan naar koffies en koffiemachines om uiteindelijk de meest gebruiksvriendelijke en best functioneerde koffiemachines te produceren. Deze machines zijn in staat om u op elk moment van de dag te kunnen voorzien van een heerlijke kop koffie.

  Als koffieleverancier vinden we het belangrijk dat onze koffiemachines perfect voldoen aan de behoeften en wensen van iedere medewerker: smaak, kwaliteit en gemak.

  We hebben goed geluisterd naar de wensen van de eindgebruikers en hebben de juiste machines voor ieder bedrijf, organisatie, instelling of kantoor. Maatwerk op het werk dus! Kies hieronder de juiste machine voor uw bedrijf.

  Kies hier een professionele koffiemachine voor uw bedrijf


  Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de machines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


  NEEM CONTACT OP

  We hopen dat u een duidelijk beeld heeft gekregen van Orange Blend. Wij streven ernaar om de best mogelijke koffieleverancier voor u te zijn. Niet alleen op het gebied van koffiesmaken en machines, ook qua service staan wij voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of eventuele vragen. U kunt natuurlijk ook ons gratis proefpakket aanvragen!

  PROEFPAKKET AANVRAGEN

  Wilt u ook genieten van onze overheerlijke koffie, vraag dan nu een gratis proefpakket aan via onderstaande button. Op deze manier kunt u zelf onze speciale koffiesmaken proeven.

  Aanvragen