Koffieleverancier voor bedrijven

Orange Blend is de koffieleverancier voor alle bedrijven: klein, middelgroot en groot.

Bent u op zoek naar een koffieleverancier?

Orange Blend is een koffieleverancier voor bedrijven. Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een leverancier van koffieautomaten, koffie én alle andere benodigdheden voor de koffiecorner, bent u bij ons aan het juiste adres. Orange Blend is dé koffiemachineleverancier van Nederland. Lees vooral verder voor meer informatie over onze diensten!

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend
Verschillende koppen koffie

De beste koffie en de fijnste service

Bij Orange Blend vinden wij het belangrijk dat u elke dag met uw collega’s van een lekker kopje koffie kunt genieten. Naast onze betrouwbare koffieautomaten bieden wij daarom ook uitgebreide service en onderhoud. U kunt dus rekenen op de (h)eerlijkste blends én onze all-in service!

Welke koffiemachine huren voor zakelijk gebruik?


Wat is voor u belangrijk? Gebruik deze handige configuratietool om te zien welke Orange Blend-koffiemachine het beste bij u past.


Orange Blend logo oranje verticaal

Voorraadbeheer: nooit zonder heerlijke koffie!

Als ondernemer bent u waarschijnlijk niet alleen op zoek naar een fijne, professionele koffiemachine. U zoekt vooral een goede kop koffie. Een waar u altijd op kunt rekenen, zonder dat u zorgen heeft over de voorraad. Daar hebben wij dé oplossing voor! Naast het leveren van een mooie koffieautomaat, zijn wij ook uw koffiebonen leverancier. Wij schatten in hoeveel voorraad u nodig heeft en vullen deze vervolgens regelmatig aan. Het gaat hierbij niet alleen om koffie, maar ook melk, suiker en overige benodigdheden om de koffiecorner helemaal af te maken. Zo leveren we ook koffiemeubels! Wij voorzien u van alles, zodat u helemaal ontzorgd bent. En mocht er onverhoopt extra voorraad nodig zijn door meerverbruik, dan bestelt u eenvoudig zelf bij via onderstaande knop.

 

Koffievoorraad bestellen >

Onderhoud van uw koffiemachine

Goede koffie is ontzettend belangrijk in het bedrijfsleven. Een lekkere kop koffie geeft energie en creëert een sociaal moment op een drukke werkdag of geeft net even dat extra zetje. Het is vanzelfsprekend dat medewerkers altijd toegang hebben tot lekkere koffie en een storing is dan ook nummer 1 reden voor paniek bij veel bedrijven. Wij bij Orange Blend begrijpen dat. Daarom bieden wij onze all-in service aan. De machine wordt jaarlijks compleet onderzocht en waar nodig worden onderdelen preventief vervangen, om storingen te voorkomen. In het geval dat er onverhoopt toch een storing plaatsvindt, hanteren wij een responstijd van slechts 8 werkuren.

 

Onze all-in service >

Gratis proefpakket aanvragen

We kunnen u alles vertellen over onze blends, maar het is nog veel beter als u ze zelf proeft. Via onderstaande knop vraagt u gratis en vrijblijvend een proefpakket aan!

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

Hoewel we u graag alles vertellen over onze koffies, vinden we de meningen van onze klanten veel belangrijker. We werken samen met onze partners en klanten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Samen innoveren we en zorgen we voor een prettig en duurzaam ontzorgingsconcept. Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen!

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Vraag een offerte aan

Kunt u de nieuwe Orange Blend koffie al bijna proeven? Vraag dan een offerte aan! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over onze koffieautomaten of service? Neem in dat geval contact met ons op.

Offerte aanvragen