Orange Blend

Passion and quality blended together.

Eindelijk Lekkere Koffie Op Het Werk

Bij Orange Blend houden we van koffie. Dat beweren meer mensen, maar wij gaan daar heel ver in: noem ons gerust gepassioneerde koffiefanaten, met koffie in ons bloed! Wij hebben een jarenlange passie voor koffie, drinken koffie met liefde en willen anderen meenemen in die mooie koffiewereld.

We hebben vele koffieplantages bezocht en die hadden allemaal iets eigens en bijzonders. Maar zoals zo vaak, springt er eentje uit: Kotowa Coffee in Panama. In onze ogen is het een van de beste koffieplantages ter wereld! Op deze plantage wordt de koffie met de hand en met veel zorg en aandacht geplukt, gesorteerd en verpakt. Daar ging ons koffiehart sneller van kloppen. En niet alleen het hele proces van Kotowa Coffee maakte diepe indruk op ons, maar uiteraard ook de smaak. Heerlijke, eerlijke, pure koffie.

Dat proces en die unieke smaakbeleving hebben ons geïnspireerd. We wilden kwaliteitskoffie naar het bedrijfsleven en de kantoren brengen. Maar met kwaliteitskoffie alleen ben je er natuurlijk niet. Orange Blend biedt lekkere koffie en meer.

De barista’s van Orange Blend zijn SCAE-gediplomeerd: zo hebben we naast passie ook heel veel kennis in huis. Niet alleen op het gebied van koffie, maar ook op het gebied van koffie maken. Wij kunnen dus uitstekend adviseren bij de keuze voor koffie en de bijbehorende Dutch Made koffiemachines. Zodat er op elke werkplek eindelijk lekkere koffie is.

Kwaliteit, smaak en service: dat is de blend van Orange Blend!

 • Instant Superieur koffiesmaak

  Instant - Levendig en intens

  Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit voornamelijk Costa Rica. Deze geven de koffie een levendige smaak van bessen en geroosterde noten. Door deze aan te vullen met een donkergebrande Arabica ontstaat er een volle body met een intens en aangename afdronk.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Old Dutch koffieblend van Orange Blend

  Fresh Brew – Naar oud Hollandse traditie

  Een traditionele en evenwichtige mélange afkomstig uit Brazilië, Peru en Uganda. Vol en rond van smaak. Een rijk aroma en net de juiste pit in de nasmaak.

  Arabica
  Medium gebrand
 • Majestic koffieblend van Orange Blend

  Bonen – Een sterke en koninklijke bak koffie

  Smaakvolle en aromatische koffie met licht notige en pure chocolade tonen. Volle body en een mooie krachtige afdronk met medium aardse nuances.

  Arabica
  Medium Dark
 • Blend Royale koffiesmaak

  Bonen - De favoriete koffie van werkend Nederland

  De Blend Royale van Orange Blend heeft een mengeling van medium tot donker gebrande bonen, die zorgen voor een krachtige koffie. Met zijn volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Morning Glory koffiesmaak

  Bonen - EEN GOEDE START IS HET HALVE WERK

  Onze Morning Glory is een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn medium tot donker gebrande bonen, die worden gecombineerd met de authentieke Italiaanse smaak en een mooie crema, is dit een heerlijke Orange Blend koffie die niet alleen geschikt is voor de ochtend!

  Arabica
  Medium donker Gebrand
 • Dutch Perfection koffiesmaak

  Bonen Koffie voor de fijnproever

  De Dutch Perfection van Orange Blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Perfectie en luxe komen samen.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Instant Prestige koffiesmaak

  Instant - Werkt 24/7

  Onze Instant Prestige is een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Morning Glory koffiesmaak

  Fresh Brew - Een blijvende smaakervaring

  Een koffie die nog sterker uitkomt dan de bonenversie, met dank aan de subtiele wijzigingen in de mengeling alsook de brandkleur. De lange afdronk zorgt verder voor een blijvende smaakervaring.

  Arabica
  Donker Gebrand

Proefpakket Aanvragen

We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

Aanvragen