Koffiemachine leasen voor de zaak

Interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. Lease een koffiemachine voor een vast laag bedrag per maand.

Koffiemachine leasen voor bedrijven

In een bedrijf of organisatie speelt koffie een belangrijke rol. U wilt natuurlijk een goede kop koffie kunnen bieden aan uw medewerkers, klanten en gasten. Wij begrijpen dat een nieuwe koffiemachine niet zomaar iets is. Bij Orange Blend kunt u voor een vast bedrag per maand een koffiemachine leasen. Wij voorzien u van een mooi koffieapparaat, periodiek onderhoud en voorraadbeheer met de beste blends. Zo heeft u de beste kwaliteit koffie met de minste zorgen.

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend
Verschillende koppen koffie

Een laag vast bedrag per maand

Bij Orange Blend besparen we kosten noch moeite om u van dienst te zijn. We bieden uitgebreide leasemogelijkheden voor elk bedrijf. We bespreken samen welke invulling het beste bij uw bedrijf past en we brengen de maandelijkse kosten in kaart. Bij Orange Blend kunt u al een koffiemachine leasen vanaf 25 euro per maand. Onze experts weten precies welke zakelijke koffiemachine bij u past en voorzien u graag van een eerlijk advies. Ook onze blends zijn bijzonder: alle koffie is met zorg uitgezocht en elke boon wordt met de hand geplukt. Met ons voorraadbeheer zorgen we dat u periodiek wordt voorzien van verse koffiebonen, fresh brew of instant koffie – afhankelijk van uw voorkeur. En met ons all-in servicecontract voorzien we u van zowel preventief als correctief onderhoud, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Kortom: een koffieapparaat leasen voor zakelijk gebruik is ontzettend voordelig!

Welke koffiemachine past bij mij?


Elk soort organisatie kan een koffieapparaat leasen voor zakelijk gebruik. Maar het is maar net de vraag welke professionele koffiemachine bij u past. Vul deze handige configurator in om te kijken welke koffiemachine het beste voor u is.


Orange Blend logo oranje verticaal

Voorraadbeheer

Een koffiezetapparaat leasen bij Orange Blend houdt in dat u niet alleen een apparaat krijgt. Wij zorgen ook voor periodiek voorraadbeheer. Samen bekijken we hoeveel voorraad u nodig heeft. Denk hierbij ook aan melk, suiker, servies en indien nodig zelfs de inrichting van uw koffiecorner. Met onze service bent u altijd voorzien! En mocht u ooit sneller dan gewend door uw voorraad heen gaan, is het heel simpel om bij te bestellen.

 

Koffievoorraad bestellen >

Onderhoud

Wij begrijpen dat u als ondernemer geen tijd heeft om stil te staan bij het onderhoud van uw koffiemachine. Daarom ontzorgen wij u graag hierin. Wij komen regelmatig bij u langs voor periodiek onderhoud. We controleren de machine compleet en kijken naar onderdelen die moeten worden vervangen. Mocht er onverhoopt een storing voorkomen, dan zijn we zo bij u. Met drie locaties in Zuid-Nederland zijn we altijd in uw buurt!

 

Onze all-in service >

Gratis proefpakket aanvragen

Benieuwd naar de smaken van Orange Blend? Vraag dan snel een gratis proefpakket aan!

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

Wij vertellen u natuurlijk graag alles over onze heerlijke koffie, maar onze klanten kunnen dat veel beter. Zij spelen een belangrijke rol in ons proces. Als Orange Blend-klant staat uw tevredenheid voorop. Samen met onze partners zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om u te voorzien van het leukste moment van de werkdag!

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Vraag een offerte aan

Wilt u een koffiezetapparaat leasen voor zakelijk gebruik? Vraag dan een offerte aan. Of heeft u nog vragen voordat u een koffiemachine gaat leasen? Neem contact met ons op! Een van onze werknemers komt binnen 24 uur bij u terug.

Offerte aanvragen