Koffiemachine leasen

Interessant voor zowel grote als kleine bedrijven. Lease een koffiemachine voor een vast laag bedrag per maand.

Een passende oplossing

Als bedrijf is het belangrijk om iedere dag de lekkerste koffie te serveren aan medewerkers, klanten en gasten. Door een koffiemachine te leasen kan koffie van hoge kwaliteit worden geleverd, zonder dat hier een investering voor moet worden gedaan. Om deze reden geven bedrijven tegenwoordig de voorkeur om een professionele koffiemachine te leasen. Met ons ruime assortiment aan zakelijke Dutch made koffiemachines hebben we altijd een koffiemachine die past bij uw bedrijf. Onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u te kijken naar een passende koffiemachine om te leasen. Maak hier een afspraak.

Mayk helpt u graag verder!

  Hoe kunnen we contact met u opnemen?*

  Mayk Vousden

  Uw adviseur

  m.vousden@orangeblend.nl

  Een laag vast bedrag per maand

  Ga je een koffieautomaat leasen bij Orange Blend? Dan bespreken we samen welke invulling het beste bij uw bedrijf past en brengen we maandelijkse kosten in kaart. Bij Orange Blend kunt u al een koffiemachine leasen vanaf 25 euro per maand. Wie wil dat nou niet?  Bovendien zorgt ons servicecontract ervoor dat de koffiemachine altijd uitstekend zijn werk doet. Meerdere bedrijven gingen u voor, laat u inspireren door hun persoonlijke ervaring met Orange Blend.

  • Logo Scala Scholen

   Scala Scholen

   Heerlijke koffie en top service!

   Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

   – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

  • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

   VVV Venlo

   Vol. Warm. Smaakvol.

   Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

   – Marco Bogers, algemeen directeur

  • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

   Ontwerpbureau B-Too

   De allerbeste koffie!

   Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

   – Joep Verheijen, eigenaar

  • Christel van de Langenberg, office manager ABS

   ABS

   Echt ‘onze’ koffie!

   Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

   – Christel van de Langenberg, office manager

  • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

   Seacon Logistics

   De echte koffiebeleving.

   Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

   – Roger Baur, strategic procurement manager

  • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

   MCB Direct

   Maakt elke morgen goed.

   De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

   – René van de Kemenade, vestigingsmanager

  De eindeloze leasemogelijkheden van Orange Blend

  Orange Blend biedt uitgebreide leasemogelijkheden. We beschikken over verschillende koffiemachines voor kleine en grote bedrijven. Van compacte instant koffiemachines voor de kleine koffiecorner tot geavanceerde koffieautomaten voor echte bonenkoffie. Onze koffiemachines voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en zijn gebruiksvriendelijk. De topkwaliteit koffiemachines staan garant om te allen tijde topprestaties te leveren, tijdens de piekmomenten of gedurende de dag. Wij willen alleen de beste koffie. Om dit te realiseren gebruiken we de beste hand geplukte bonen uit verschillende landen om zo tot de echte Orange Blends te komen. Dit geeft onze eerlijke koffies ieder een unieke smaak. Graag delen we deze heerlijke smaak met uw bedrijf.

   

  Alle ingrediënten die u nodig heeft voor uw koffiemachine worden automatisch geleverd. Koffie bestellen is dus verleden tijd! Wij zetten niet zomaar een koffiemachine bij u neer. We bespreken samen welk model het beste past binnen uw bedrijf.

  Eerlijke kosten: koffiemachine leasen

  Wij van Orange Blend houden niet van financiële verrassingen en daarom zijn we graag helder. Wij stellen graag met u een nauwkeurig koffieconcept samen en maken de kosten hiervoor op een duidelijke manier inzichtelijk. Zo weet u vooraf precies wat u kan verwachten! Een koffiemachine leasen kan al vanaf 25 euro per maand. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

  Excellente koffieservice bij koffiemachine leasen

  Niet alleen de heerlijke koffie, maar ook de service van Orange Blend maakt het verschil tijdens het leasen van een koffiemachine.  Als bedrijf wilt u zich geen zorgen maken over de koffiemachine, of er genoeg voorraad is en hoe de machine onderhouden moet worden. Wij zorgen voor de periodieke aanvulling van de voorraad en met het servicecontract van Orange Blend zorgen we ervoor dat storingen voorkomen worden en uw koffie na drie jaar nog net zo smaakt als op de eerste dag. Hiermee ontzorgen wij uw bedrijf volledig. 1600 klanten gingen u voor en hebben geen omkijken meer naar de koffievoorziening.

   

  Wij zijn altijd dicht in de buurt doordat we drie vestigingen in Zuid-Nederland hebben. Helaas kunnen wij een storing niet uitsluiten. Wel kunnen we u garanderen dat we zo snel mogelijk bij u zijn. Ervaar zelf de excellente service van Orange Blend tijdens het leasen van een koffiemachine. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Neem contact met ons op!