Orange Blend is er voor alle bedrijven

Orange Blend heeft (h)eerlijke koffie voor elke sector.

Het Orange Blend concept

Op zoek naar een koffieapparaat met heerlijke koffie? MKB, grote bedrijven, productie, de zorg… Orange Blend heeft (h)eerlijke koffie voor elke sector. We leveren niet alleen heerlijke koffie, we ontzorgen bedrijven volledig. Dat betekent dat we de complete koffievoorziening, van de juiste blend tot preventief onderhoud, uit handen nemen. Inmiddels leveren we de lekkerste blends aan meer dan 1.600 toonaangevende bedrijven in Zuid-Nederland.

MKB en grote bedrijven

Wij zorgen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de koffie. We voorzien u van regelmatig voorraadbeheer. We stemmen op de grootte van uw bedrijf af hoeveel voorraad u nodig hebt. Dit gaat niet alleen om koffie, maar om alles voor de koffiecorner. Suiker, creamersticks, thee… Zo heeft u geen omkijken naar de voorraad en kunt u zich richten op wat voor u belangrijk is. En hebben uw klanten altijd een heerlijk kopje thee of koffie ter beschikking. Zelfs de inrichting kunnen wij voorzien!

Bekijk alle koffiemachines

Scholen en de zorg

Onder andere Vitalis WoonZorg Groep en Scala Scholen gingen u al voor. Wij zorgen voor de lekkerste koffie voor uw collega’s en bezoekers. Bovendien ontzorgen wij u compleet. Dat wil zeggen dat we niet alleen het voorraadbeheer regelen, maar ook preventief onderhoud verzorgen. Hierbij wordt het apparaat uitgebreid nagekeken en worden slijtagegevoelige onderdelen vervangen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan! Mocht er onverhoopt toch een storing voorkomen, dan hanteren wij een responstijd van 8 werkuren.

Gratis proefpakket aanvragen

We kunnen u in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk beter om zelf de koffie van Orange Blend te proeven! Klik op onderstaande knop om direct een gratis proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Interesse? Vraag een offerte aan

Benieuwd naar onze heerlijke, met zorg samengestelde blends? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen