Koffiemachines voor in de zorg

Orange Blend is dé leverancier van koffiemachines voor de zorg

Voor de zorg

De zorg is een ontzettend belangrijke en drukke branche. U en uw collega’s werken hard om iedereen te kunnen voorzien van de beste zorg. Dan wilt u niet nadenken over dingen zoals koffie. Dat moet gewoon goed zijn. Een lekkere kop koffie geeft energie en creëert een sociaal moment op een drukke werkdag. Hartstikke belangrijk! Maar er hoeven geen zorgen aan vast te zitten. Die nemen wij graag uit handen. Wij voorzien tal van zorginstellingen van heerlijke koffie op het werk. Met ons ontzorgingsconcept zorgen wij ervoor dat de instellingen voorzien zijn van de juiste koffiemachine op de juiste plek, all-in technische service en natuurlijk lekkere koffie. Wilt u geen omkijken hebben naar de koffievoorziening? Ook de dagelijkse verzorging van de machines kunnen wij voor onze rekening nemen. We vullen ze bij met onze ingrediënten en zorgen ervoor dat ze er altijd netjes bij staan. Wel zo makkelijk!

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend

(H)eerlijke koffie voor in de zorg

Wij hebben koffiemachines die zorgen voor de lekkerste koffie voor elke collega en bezoeker. Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze Dutch Made professionele koffiemachines bieden een verscheidenheid aan keuzes, zodat alle medewerkers precies krijgen waar ze op dat moment zin in hebben. Zo hebben we de S310 koffiemachine, die een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato maakt van versgemalen bonen. Een ander model is de koffiemachine S430. Deze machine is makkelijk te onderhouden en is uitvoerbaar in meerdere samenstellingen en voorzien van een kannenfunctie. Handig voor drukke dagen of een lang overleg!

 

De kwaliteitsblends die Orange Blend biedt zijn met grote zorg samengesteld door onze eigen barista’s. Er zit voor ieder wat tussen, want zoals wij altijd zeggen: zoveel mensen, zoveel wensen. Onze blends zijn echte allemansvrienden, waardoor we voor elke bezoeker en collega de perfecte kop koffie hebben. Bij het samenstellen hebben we rekening gehouden met allerlei wensen. Daarnaast beschikt onze koffie ook nog eens over het Rainforest Alliance-keurmerk. U drinkt dus niet alleen heerlijke koffie, maar ook duurzame! Elke koffiemachine wordt afgestemd op onze heerlijke blends en uw smaak. We hebben een team aan smaakexperts klaar staan om u hierover te adviseren. Met één druk op de knop heeft u heerlijke koffie van de beste kwaliteit. En dat tegen een verrassend scherpe prijs!

Welke koffiemachine past bij mij?


Elk soort organisatie kan een koffieapparaat leasen. Maar het is maar net de vraag welke professionele koffiemachine bij u past. Vul deze handige configurator in om te kijken welke koffiemachine het beste voor u is.


Periodiek voorraadbeheer

Ook de voorraad nemen we graag uit handen. We zorgen ervoor dat uw voorraad periodiek wordt aangevuld. Zo kunnen u en uw collega’s altijd rekenen op een kop koffie. Maar we voorzien u niet alleen van koffie! Ook suiker, melk, servies, koekjes… We zorgen voor een volwaardige koffiecorner! We komen regelmatig op locatie en zorgen dat u genoeg voorraad heeft. Zo kunt u elke dag weer genieten van lekkere koffie op het werk! Is de voorraad toch sneller op door meerverbruik? Dan bestelt u eenvoudig zelf bij binnen een paar klikken.

Koffievoorraad bestellen

Jaarlijks onderhoud

Bij Orange Blend hoort all-in service. Wij vinden het belangrijk dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit voorkomen we door onze jaarlijkse preventieve servicebeurt. Hier wordt gekeken naar de belangrijke onderdelen van uw koffiemachine. Deze worden indien nodig vervangen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Mocht er ooit toch onverhoopt storing zijn, hanteren we een responstijd van 8 werkuren. U kunt altijd rekenen op onze uitzonderlijk snelle service en first-time-fixed rate.

Onze all-in service

Gratis proefpakket aanvragen

Benieuwd naar de smaken van Orange Blend? Vraag dan snel een gratis proefpakket aan!

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten ervaren

Al ruim 1600 organisaties en bedrijven van allerlei groottes in Zuid-Nederland genieten van onze heerlijke koffie. Met onze drie kantoren in Eindhoven, Goirle en Venlo zijn we altijd in de buurt. Midden- en kleine bedrijven zoals Vitalis WoonZorggroep, De Zorggroep, Stichting Dichterbij en vele anderen vinden bij ons niet alleen heerlijke koffie en geweldige koffiemachines. Ze vinden een partner die echt meedenkt en meewerkt. Zo ontzorgen we onze klanten compleet en leveren we unieke concepten afgestemd op uw behoefte als klant.

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een koffiemachine voor zorginstellingen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Een van onze werknemers komt binnen 24 uur bij u terug.

Offerte aanvragen