Koffiemachines voor het onderwijs

Orange Blend is dé leverancier van koffiemachines voor het onderwijs

Voor het onderwijs

Snel een bakkie pakken voor de volgende les? Veel mensen die ’s ochtends in de rij staan voor de koffiemachine om er weer de hele dag tegenaan te kunnen? Pauzes waarin iedereen tegelijk koffie moet pakken? Kannen koffie nodig voor lange vergaderingen of ouderavonden? Wij begrijpen waar u tegenaan loopt. Wij voorzien tal van onderwijsinstellingen van lekkere koffie voor werknemers! Met ons ontzorgingsconcept zorgen wij ervoor dat de scholen voorzien zijn van de juiste koffiemachine op de juiste plek, all-in technische service en natuurlijk lekkere koffie. Wilt u geen omkijken hebben naar de koffievoorziening? Ook de dagelijkse verzorging van de machines kunnen wij voor onze rekening nemen. We vullen ze bij met onze ingrediënten en zorgen ervoor dat ze er altijd netjes bij staan. Wel zo makkelijk!

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend

Kwaliteitskoffie voor het onderwijs

Wij zijn een koffieleverancier die zorgen voor de lekkerste koffie voor elke collega en bezoeker. Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze zakelijke koffiemachines met bonen bieden een verscheidenheid aan keuzes, zodat alle medewerkers precies krijgen waar ze op dat moment zin in hebben. Zo hebben we de S310 koffiemachine, die een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato maakt van versgemalen bonen. Een ander model is de professionele koffiemachine S430. Deze machine is makkelijk te onderhouden en is uitvoerbaar in meerdere samenstellingen en voorzien van een kannenfunctie. Handig voor vergaderingen!

 

Orange Blend biedt verschillende kwaliteitsblends die met de grootste zorg zijn samengesteld door onze eigen barista’s. Met een breed scala aan blends hebben we voor iedereen de perfecte kop koffie op uw school. Geen zorgen, het zijn echte allemansvrienden! Zoals we hierboven al zeiden: zoveel mensen, zoveel wensen. Hier hebben we bij het samenstellen rekening mee gehouden. Overigens beschikt al onze (h)eerlijke koffie over het Rainforest Alliance-keurmerk. Onze koffie is dus niet alleen lekker, maar ook duurzaam! Elke koffiemachine wordt specifiek afgestemd op onze heerlijke blends en de smaak binnen uw school. Onze smaakexperts adviseren u hier graag over. Met één druk op de knop heeft u perfectie in smaak en kwaliteit. En dat tegen een verrassend scherpe prijs!

Welke koffiemachine past bij mij?


Elk soort organisatie kan een koffieapparaat leasen. Maar het is maar net de vraag welke professionele koffiemachine bij u past. Vul deze handige configurator in om te kijken welke koffiemachine het beste voor u is.


Voorraad altijd aangevuld

Ook op het gebied van koffievoorraad ontzorgen wij u volledig. Wij zorgen voor periodieke bevoorrading, zodat u en uw collega’s nooit zonder koffie komen te zitten. Maar daar houdt het niet op! Wij verzorgen alle producten die horen bij een volwaardige koffiecorner. Suiker, melk, servies, koekjes… we komen regelmatig op locatie langs en zorgen dat u genoeg voorraad hebt om iedere dag weer te genieten van lekkere koffie op het werk! Is de koffie toch sneller op door meerverbruik? Gelukkig is het heel simpel om extra voorraad te bestellen.

Koffievoorraad bestellen

Preventieve onderhoudsbeurt

Bij Orange Blend gaan we een stapje verder met onze all-in service. Wij zorgen ervoor dat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Deze voorkomen we met onze jaarlijkse preventieve servicebeurt. Zo worden regelmatig belangrijke onderdelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er een storing is, dan hanteren wij een responstijd van 8 werkuren. Met onze uitzonderlijke snelle service en hoge first-time-fixed rate kunt u altijd op ons rekenen.

Onze all-in service

Gratis proefpakket aanvragen

Benieuwd naar de smaken van Orange Blend? Vraag dan snel een gratis proefpakket aan!

Proefpakket aanvragen

Ervaringen van anderen

Al ruim 1600 bedrijven, gemeentes, zorginstellingen en scholen in Zuid-Nederland drinken dagelijks onze heerlijke koffie. Met drie kantoren (Eindhoven, Goirle en Venlo) zijn wij altijd dicht in de buurt. Bedrijven en organisaties zoals Scala Scholen, Raayland College, Prisma Scholengroep, Stedelijk College Eindhoven en vele anderen vinden bij ons niet alleen heerlijke koffie en geweldige koffiemachines. Ze vinden een partner die echt meedenkt en meewerkt! Zo ontzorgen we onze klanten compleet en leveren we unieke concepten afgestemd op uw behoefte als klant.

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een koffiemachine voor het onderwijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Een van onze werknemers komt binnen 24 uur bij u terug.

Offerte aanvragen