Koffiemachine met bonen voor kantoor?

Zoek niet verder. Bij Orange Blend hebben wij een koffiemachine voor elke onderneming.

Koffiemachine met bonen voor elk kantoor

Orange Blend helpt u graag. Wij hebben voor elk bedrijf een passende zakelijke koffiemachine met bonen, instant koffie en alles ertussenin. Of uw collega’s nou zin hebben in een latte macchiato of een kop thee of warme chocomel, met een druk op de knop zijn ze zo klaar. Dus zoekt u naar een goede koffiemachine met bonen voor zakelijk gebruik? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees gauw verder.

Ontdek alle koffiemachines
Koffie van Orange Blend
Verschillende koppen koffie

De beste koffie en de fijnste service

Het Orange Blend-team heeft een passie voor koffie, en dat proeft u! Wij voorzien u graag van dé koffiemachine met bonen voor uw kantoor. Maar daar houdt het niet op! Naast de beste koffiemachine met (h)eerlijke blends voorzien wij onze klanten van all-in service. Dit houdt in dat we periodiek onderhoud en voorraadbeheer uitvoeren. Zo kunt u zich focussen op uw prioriteiten als ondernemer. Ondertussen geniet u toch samen met uw collega’s van een heerlijke kop koffie gemaakt van verse bonen.

Welke koffiemachine met bonen voor mijn kantoor?


Bent u benieuwd welke Orange Blend-machine het beste bij uw onderneming past? Vul deze handige configurator in en krijg een passend advies!


Orange Blend logo oranje verticaal

Voorraadbeheer: nooit zonder heerlijke koffie!

Wij van Orange Blend zorgen ervoor dat u altijd bent voorzien van koffiebonen als zakelijke klant. Dit doen wij door periodiek voorraadbeheer. Wij voorzien u niet alleen van een koffiemachine met bonen op kantoor, maar ook van verse koffiebonen. We stemmen van tevoren met u af hoeveel voorraad uw bedrijf nodig heeft en zorgen vervolgens dat deze voorraad periodiek wordt aangeleverd. Zo kunt u altijd rekenen op (h)eerlijke verse koffie. Mocht er door meerverbruik extra voorraad nodig zijn, dan kunt deze u via onze website eenvoudig bestellen.

 

Koffievoorraad bestellen >

Onderhoud van uw koffiemachine

Met ons totaalconcept verzorgen wij het onderhoud, ook bij het huren van een koffieapparaat met bonen voor zakelijk gebruik. Wij zorgen voor zowel het preventieve onderhoud als storingen. Tijdens de preventieve onderhoudsbeurt controleren we de machine van binnen en buiten en vervangen we zo nodig slijtagegevoelige onderdelen. Met deze intensieve onderhoudsbeurt voorkomen we storingen. Mocht er toch een storing zijn, dan hanteren we een responstijd van slechts 8 werkuren. Met ons all-in servicecontract weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan!

 

Onze all-in service >

Gratis proefpakket aanvragen

Onze blends worden met zorg samengesteld en elke boon wordt met de hand geplukt. We vertellen u hier graag alles over, maar niets werkt beter dan zelf proeven! Via deze knop vraagt u een gratis proefpakket aan zodat u het zelf kunt proberen.

Proefpakket aanvragen

Wat onze klanten zeggen…

Onze klanten zijn een cruciaal deel van ons bedrijf. Wij werken samen om onze blends, apparaten en service te blijven verbeteren. Wij zijn trots om meer dan 1.600 toonaangevende bedrijven in Zuid-Nederland als klant te hebben. De mening van deze klanten is voor ons essentieel. Wanneer zij tevreden zijn, zijn wij dat ook! Lees hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat een Orange Blend koffievoorziening voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een offerte aan. We helpen u graag verder als u nog vragen heeft over onze koffieautomaten of service. Neem in dat geval contact met ons op.

Offerte aanvragen