Twee nieuwe blends voor de Orange Blend familie

Freshbrew blend Old Dutch en verse bonen blend Majestic

Met plezier introduceren we onze nieuwe freshbrew blend Old Dutch en onze verse bonen blend Majestic. Met zijn rijke aroma en net de juiste pit in de nasmaak motiveert de Old Dutch je gedurende de werkdag. Kan de koffie voor jou niet sterk genoeg? Dan is de Majestic een goede match! Hieronder vertellen we je meer over deze nieuwe blends.

Majestic

Majestic

Naast onze bonenblends Dutch Perfection, Blend Royale en Morning Glory kunnen we u als klant vanaf nu ook de Majestic aanbieden. De Majestic is een smaakvolle en aromatische koffie met licht notige en pure chocolade tonen. De volle body en een mooie krachtige afdronk met medium aardse nuances maken deze koninklijke bak koffie helemaal af. Bij deze blend hebben we gekozen voor koffiebonen uit onder andere India en Guatemala. Dit geeft de Majestic de authentieke smaak.

Old Dutch

Old Dutch

De Old Dutch is de tweede freshbrewblend in de Orange Blend familie. Een traditionele en evenwichtige melange afkomstig uit de landen Brazilië, Peru en Uganda. De Old Dutch is vol en rond van smaak, heeft een rijk aroma en net de juiste pit in de nasmaak. Deze koffie geeft het echte ouderwetse ‘gezellig-met-zijn-allen-koffie-drinken-gevoel’. Dat moment dat je echt even tijd voor elkaar hebt. Dus las een korte koffiepauze in en verzamel je collega’s. Er gaat namelijk niets boven een goed gesprek én heerlijke koffie!

Wist je dat…

Hierboven noemen we de landen waar onze koffiebonen vandaan komen. Maar wat betekent dat nou voor de smaak?
Ieder land heeft zijn eigen specifieke omstandigheden die van invloed zijn op de smaak van de koffiebes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van de koffieplantage, klimaat, en weersomstandigheden. Dit kan je vergelijken met het verschil in smaak van druiven die voor wijn worden gebruikt. Dit geeft een breed scala aan koffiebonen en dus smaken!

Ontdek alle Orange Blends