Koffiezetapparaat voor bedrijven

Op zoek naar lekkere koffie en een betrouwbare koffiemachine?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar koffiezetapparaat voor bedrijven? Dan bent u bij Orange Blend aan het juiste adres. Al méér dan 1600 klanten genieten dagelijks van onze heerlijke koffie, een betrouwbare koffiemachine en excellente service voor onze klanten. Hieronder vertellen we u er graag meer over.

Een koffiezetapparaat uit Nederland

Bij Orange Blend weten we wat er gevraagd wordt wanneer het om koffiemachines of koffiezetapparaten voor bedrijven gaat:

 1. De machine moet snel en goed functioneren;
 2. Heerlijke koffie serveren waar iedereen van kan genieten;
 3. Een betrouwbare machine zijn.

Dat past ook volledig in de filosofie van Orange Blend. Goede koffie verdient een goede machine, ook wanneer de koffie snel en in grote hoeveelheden beschikbaar moet zijn. Daarom kiezen wij voor Nederlandse koffiezetapparaten voor bedrijven. Deze machines zijn betrouwbaar en leveren we continu goede kwaliteit.

De koffiezetapparaten van Orange Blend behoren tot de betrouwbaarste van heel Nederland.

Het juiste koffiezetapparaat voor uw bedrijf


Gebruik de configurator en ontdek welk koffieapparaat voor bedrijven het beste past bij uw situatie. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonen koffiemachines.


BEDRIJVEN IN ZUID-NEDERLAND KIEZEN VOOR DE HEERLIJKE KOFFIE BLENDS VAN ORANGE BLEND

Bij Orange Blend zijn we echt koffieliefhebbers. Deze passie delen we graag met onze klanten. Om de perfecte Orange Blends samen te stellen zijn we zelf naar Kotowa Coffee in Panama gevlogen en zijn we een week lang te gast geweest op deze indrukwekkende koffieplantage. Het gehele proces en de unieke smaak van de pure koffie maakt dat dit voor ons de beste koffieplantage in de wereld is. En dat proef je in de smaak van onze heerlijke blends. Neem bijvoorbeeld een favoriete blend van diverse klanten: Dutch Perfection.

 

De Dutch Perfection is een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Deze blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Perfectie en luxe komen samen.

Ontdek hier al onze heerlijke blends

EXCELLENTE SERVICE MAAKT KOFFIE BESTELLEN OVERBODIG

Wij zijn meer dan alleen een leverancier van koffiezetapparaten voor bedrijven en koffiezetapparaten voor kantoor. Wij zetten altijd een stapje extra voor onze klanten lees er hieronder meer over.

 

Orange Blend behoort tot de betrouwbaarste koffieleveranciers van heel Nederland!

 

Ons serviceteam zorgt ervoor dat méér dan 1600 klanten genieten van heerlijke koffie en alles wat daarbij hoort. Onze klanten hebben eigenlijk geen omkijken naar de koffievoorziening en zo ervaren ze het ook (lees gerust de referenties op deze website). Wij ontzorgen onze klanten en maken zaken als bestellen overbodig.

Koffie van een koffiemachine voor kleine bedrijven

ONZE TOP 5 EXCELLENTE SERVICE

 • Uw gehele voorraad wordt periodiek aangevuld op basis van uw verbruik.
 • Wij leggen altijd extra voorraad bij u neer. Zo zit u nooit zonder koffie.
 • Onze service engineers onderhouden uw Dutch made koffiezetapparaten voor bedrijven en koffiezetapparaten voor kantoor preventief. Zo zorgen we voor een minimale kans op storingen. Orange Blend behoort niet voor niks tot de betrouwbaarste koffieleveranciers van héél Nederland.
 • Met 3 vestigingen in Nederland zijn we altijd snel ter plaatse en helpen u.
 • Storing. Helaas kunnen we het niet 100% uitsluiten. We garanderen dat we binnen enkele uren bij u zijn!

De ervaringsdeskundige over Orange Blend

Méér dan 1600 Klanten genieten dagelijks van heerlijke koffie van Orange Blend. Hier zijn we trots op! Lees hieronder enkele verhalen van onze klanten over Orange Blend en onze koffiezetapparaten voor bedrijven en koffiezetapparaten kantoor.

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

  VVV Venlo

  Vol. Warm. Smaakvol.

  Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

  – Marco Bogers, algemeen directeur

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Het perfecte koffiezetapparaat voor bedrijven

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met een van onze medewerkers en ervaar hoe wij het ultieme Orange Blend moment creëren met een geschikt koffiezetapparaat voor bedrijven. Wij staan voor u klaar!

Proefpakket Aanvragen

Proef zelf de overheerlijke blends van Orange Blend en deel de passie die we voor koffie hebben met ons. Vraag hieronder het proefpakket aan om samen met collega's de perfecte smaak voor op de zaak te proberen.

Aanvragen