Koffiemachine voor kleine bedrijven

Onze Dutch Made koffiemachines zorgen voor de perfecte kwaliteit van uw koffie.

De Ideale koffiemachine Voor kleine bedrijven

Orange Blend is er niet alleen voor grote bedrijven: wij staan ook klaar voor MKB’ers. Want de vraag naar goede kwaliteitskoffie is natuurlijk niet afhankelijk van de grootte van het bedrijf! En naast goede koffie heeft Orange Blend ook een koffiemachine voor kleine bedrijven die perfect past bij het aantal kopjes koffie die nodig zijn door de (werk)dag.

Dat past ook volledig in de filosofie van Orange Blend. Goede koffie verdient een goede machine, ook wanneer de koffiemachine niet continu in gebruik is door de dag heen.

Wij hebben daarom uitstekende Dutch Made koffiemachines voor kleine bedrijven, die allemaal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en een groot gebruiksgemak hebben.

Uitgebreide range aan koffiemachines voor bedrijven

Speciaal voor kleine bedrijven hebben wij bijvoorbeeld de compacte en classy S310, een superzuinige alleskunner. En of er nu gekozen wordt voor deze of voor een andere Dutch Made koffiemachine voor bedrijven, ze staan allemaal garant om te allen tijde te presteren. Dat kan door de dag heen of op piekmomenten tijdens de koffiepauzes. Voor al onze koffiemachines geldt: topkwaliteit voor topprestaties op elk moment.

Vind in de keuzehulp hieronder de koffiemachine die het beste bij uw bedrijf past!

Kies hier de juiste machine voor uw bedrijf


Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de machines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


Kwaliteitskoffie voor kleine bedrijven Tegen een scherpe prijs

Orange Blend biedt verschillende kwaliteitsblends die met de grootste zorg zijn samengesteld door onze eigen barista’s. Met een breed scala aan smaken hebben we voor iedereen de perfecte kop koffie op kantoor, zowel voor de medewerkers als de gasten.

Elke kop koffie wordt vers en perfect gezet met onze Dutch Made koffiemachines, waardoor de heerlijke blends maximaal tot hun recht komen, elke slok weer. En naast deze perfectie in smaak en kwaliteit heeft Orange Blend ook nog eens een verrassend scherpe prijs!

Orange Blends ideale mix voor organisaties. Kwaliteit, smaak, service én een goede koffiemachine voor kleine bedrijven: Dat is de ideale blend die wij onze kleinere klanten aanbieden.
Wij hebben een jarenlange passie voor koffie drinken en willen jullie graag meenemen in onze mooie koffiewereld.

We bezochten vele koffieplantages die hadden allemaal iets bijzonders. Maar eentje springt er echt uit: Kotowa Coffee in Panama. Een van de beste koffieplantages ter wereld! Op deze plantage wordt de koffie met de hand geplukt, gesorteerd en verpakt. Hier ging ons koffiehart sneller kloppen. En niet alleen het proces van Kotowa Coffee maakte indruk op ons, maar vooral de heerlijke smaak. Eerlijke en pure koffie. Dit heeft ons geïnspireerd om verse kwaliteitskoffie naar het bedrijfsleven en kantoren te brengen. Maar Orange Blend biedt meer als alleen lekkere koffie.

Wij adviseren bij de keuze voor de optimale Dutch Made koffiemachine voor kleine bedrijven en natuurlijk ook grote bedrijven. Zodat er op elke werkplek genoten kan worden van heerlijke koffie.

 • Bonen - De favoriete koffie van werkend Nederland

  De Blend Royale van Orange Blend heeft een mengeling van medium tot donker gebrande bonen, die zorgen voor een krachtige koffie. Met zijn volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Bonen - EEN GOEDE START IS HET HALVE WERK

  Onze Morning Glory is een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn medium tot donker gebrande bonen, die worden gecombineerd met de authentieke Italiaanse smaak en een mooie crema, is dit een heerlijke Orange Blend koffie die niet alleen geschikt is voor de ochtend!

  Arabica
  Medium donker Gebrand
 • Bonen Koffie voor de fijnproever

  De Dutch Perfection van Orange Blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Perfectie en luxe komen samen.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Instant - Werkt 24/7

  Onze Instant Prestige is een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Instant - Levendig en intens

  Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit voornamelijk Costa Rica. Deze geven de koffie een levendig smaak van bessen en geroosterde noten. Door deze aan te vullen met een donkergebrande Arabica ontstaat er een volle body met een intens en aangename afdronk.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Fresh Brew - Een blijvende smaakervaring

  Een koffie die nog sterker uitkomt dan de bonenversie, met dank aan de subtiele wijzigingen in de mengeling alsook de brandkleur. De lange afdronk zorgt verder voor een blijvende smaakervaring.

  Arabica
  Donker Gebrand
 • Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • VVV Venlo

  Vol. Warm. Smaakvol.

  Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

  – Marco Bogers, algemeen directeur

 • Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Proefpakket Aanvragen

We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

Aanvragen