Koffiemachine bedrijven

Onze Dutch Made koffiemachines zorgen voor de perfecte kwaliteit van uw koffie.

Professionele koffiemachines voor de zakelijke markt

Orange Blend weet wat er gevraagd wordt wanneer het om koffiemachines voor de zakelijke markt gaat: er moet snel en continu gepresteerd worden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dat past ook volledig in de filosofie van Orange Blend. Goede koffie verdient een goede machine, ook wanneer de koffie snel en in grote hoeveelheden beschikbaar moet zijn. Bij ons kunt u terecht voor een uitstekende koffiemachine, die helemaal voldoet aan de eisen van uw bedrijf.

Altijd de juiste zakelijke koffiemachine

Voor bedrijven hebben wij bijvoorbeeld de stijlvolle S460 koffiemachine. Dit model staat bekend om het stijlvolle design. Het heeft dan ook awards gewonnen van Red Dot en iF. Of er nu gekozen wordt voor deze of voor een andere professionele koffiemachine, ze staan allemaal garant om te allen tijde te presteren. Dat kan door de dag heen of op piekmomenten tijdens de koffiepauzes. Voor al onze machines geldt: topkwaliteit voor topprestaties op elk moment.

Bekijk in de keuzehulp hieronder welke koffiemachine het beste bij u past.

Wij staan voor u klaar!

  Hoe kunnen we contact met u opnemen?*

  Tom

  Tom Heemskerk

  Uw adviseur

  t.heemskerk@orangeblend.nl
  Orangeblend logo.

  Bedrijven in Zuid-Nederland kiezen voor koffiemachines van Orange Blend

  Al ruim 1600 bedrijven in Zuid-Nederland drinken dagelijks de lekkere koffie van Orange Blend. Met drie kantoren zijn wij altijd dicht bij u in de buurt en dat is precies zoals onze klanten het graag willen. Want bedrijven en organisaties zoals Seacon, Mirec, Vostermans, Crowe Foederer, PSV en vele anderen vinden bij ons niet alleen heerlijke koffie en geweldige koffiemachines. Ze vinden een partner die echt meedenkt én meewerkt! Zo ontzorgen we onze klanten compleet en leveren we unieke concepten afgestemd op de behoefte van u als klant.

  “Orange Blend heeft niet alleen heerlijke koffie en een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!” Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo. Dus neem contact op als u op zoek bent naar een geschikte leverancier van koffiemachines, inclusief top service.

  Wat is de ideale koffiemachine voor uw bedrijf?


  Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de machines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


  Koffieblends van Orange Blend

  Van alle andere aanbieders van koffiemachines weet Orange Blend zich te onderscheiden met Dutch made koffiemachines en eigen koffieblends. Deze kwaliteitsblends zijn met de grootste zorg samengesteld door onze eigen barista’s. Met een breed scala aan smaken hebben we voor zowel gasten als medewerkers van uw bedrijf de perfecte kop koffie.  Elke kop koffie wordt vers en perfect gezet met onze koffiemachines, waardoor de heerlijke blends maximaal tot hun recht komen, elke slok weer. En naast deze perfectie in smaak en kwaliteit heeft Orange Blend ook nog eens een verrassend scherpe prijs!

   

  Bent u benieuwd waarom méér dan 1600 bedrijven kiezen voor koffiemachines en koffie van Orange Blend?

  Neem contact op met onze medewerkers. Ze adviseren en helpen u graag verder.

  Koffie van een koffiemachine voor kleine bedrijven
  • Old Dutch koffieblend van Orange Blend

   Fresh Brew – Naar oud Hollandse traditie

   Een traditionele en evenwichtige mélange afkomstig uit Brazilië, Peru en Uganda. Vol en rond van smaak. Een rijk aroma en net de juiste pit in de nasmaak.

   Arabica
   Medium gebrand
  • Majestic koffieblend van Orange Blend

   Bonen – Een sterke en koninklijke bak koffie

   Smaakvolle en aromatische koffie met licht notige en pure chocolade tonen. Volle body en een mooie krachtige afdronk met medium aardse nuances.

   Arabica
   Medium Dark
  • Blend Royale koffiesmaak

   Bonen - De favoriete koffie van werkend Nederland

   De Blend Royale van Orange Blend heeft een mengeling van medium tot donker gebrande bonen, die zorgen voor een krachtige koffie. Met zijn volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

   Arabica
   Medium Gebrand
  • Morning Glory koffiesmaak

   Bonen - EEN GOEDE START IS HET HALVE WERK

   Onze Morning Glory is een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn medium tot donker gebrande bonen, die worden gecombineerd met de authentieke Italiaanse smaak en een mooie crema, is dit een heerlijke Orange Blend koffie die niet alleen geschikt is voor de ochtend!

   Arabica
   Medium donker Gebrand
  • Dutch Perfection koffiesmaak

   Bonen Koffie voor de fijnproever

   De Dutch Perfection van Orange Blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Perfectie en luxe komen samen.

   Arabica
   Medium Gebrand
  • Instant Prestige koffiesmaak

   Instant - Werkt 24/7

   Onze Instant Prestige is een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

   Arabica
   Medium Donker Gebrand
  • Instant Superieur koffiesmaak

   Instant - Levendig en intens

   Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit voornamelijk Costa Rica. Deze geven de koffie een levendig smaak van bessen en geroosterde noten. Door deze aan te vullen met een donkergebrande Arabica ontstaat er een volle body met een intens en aangename afdronk.

   Arabica
   Medium Donker Gebrand
  • Morning Glory koffiesmaak

   Fresh Brew - Een blijvende smaakervaring

   Een koffie die nog sterker uitkomt dan de bonenversie, met dank aan de subtiele wijzigingen in de mengeling alsook de brandkleur. De lange afdronk zorgt verder voor een blijvende smaakervaring.

   Arabica
   Donker Gebrand

  Service voor bedrijven

  We zijn niet alleen een leverancier van koffiemachines, we zijn een totaalleverancier voor heerlijke verse koffie in Zuid-Nederland.

  Uiteraard hebben wij een prachtige selectie van overheerlijke koffieblends, maar wij gaan verder. Wij leveren en onderhouden onze Dutch Made koffiemachines. We garanderen proactief onderhoud van de koffiemachines zodat u kan blijven genieten. Daarnaast zorgen we voor een uitstekend voorraadbeheer en door onze snelle levering hebben wij een complete dienstverlening waar we trots op mogen zijn. Andere bedrijven noemen dit service, maar voor Orange Blend is dit de normaalste zaak van de wereld!

  • Logo Scala Scholen

   Scala Scholen

   Heerlijke koffie en top service!

   Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

   – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

  • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

   VVV Venlo

   Vol. Warm. Smaakvol.

   Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

   – Marco Bogers, algemeen directeur

  • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

   Ontwerpbureau B-Too

   De allerbeste koffie!

   Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

   – Joep Verheijen, eigenaar

  • Christel van de Langenberg, office manager ABS

   ABS

   Echt ‘onze’ koffie!

   Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

   – Christel van de Langenberg, office manager

  • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

   Seacon Logistics

   De echte koffiebeleving.

   Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

   – Roger Baur, strategic procurement manager

  • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

   MCB Direct

   Maakt elke morgen goed.

   De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

   – René van de Kemenade, vestigingsmanager

  Proefpakket Aanvragen

  We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

  Aanvragen