Professionele Koffiemachine

Onze Dutch Made koffiemachines zorgen voor de perfecte kwaliteit van uw koffie.

Professionele Koffiemachine Van Orange Blend

Op zoek naar een professionele koffiemachine voor kantoor of bedrijf? Bij Orange Blend begrijpen we als geen ander het belang van een gebruiksvriendelijke en goed functionerende koffiemachine voor het bedrijf. Want wij kunnen dan wel de beste bonen (laten) verbouwen, branden en blenden, maar wanneer deze niet in de juiste koffiemachine terechtkomen, dan kom je niet tot de allerlekkerste kop koffie. Dat zou eeuwig zonde zijn. Omdat we bij Orange Blend zo van koffie houden en omdat we willen dat deze uiteindelijk in perfecte staat bij de medewerker terecht komt, zijn we op zoek gegaan naar de allerbeste professionele koffiemachine(s).

We hebben de afgelopen jaren zelf uitgebreide research gedaan naar de beste machines, waarbij de kwaliteit van onze koffies het beste tot zijn recht komen. Daarnaast hebben we ook geluisterd naar de ervaring van de eindgebruiker. Door deze werkwijze heeft Orange Blend dan ook een uitgebreid assortiment met de allerbeste Dutch Made zakelijke koffiemachines die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van de medewerkers: smaak, kwaliteit en gemak. Maatwerk op het werk dus! Kies hieronder de juiste machine voor uw bedrijf.

De juiste professionele koffiemachine voor uw onderneming


Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de machines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


Koffie van een koffiemachine voor kleine bedrijven

Het Orange Blend Verschil

Dutch Made koffiemachines
Aan de selectie van ons ruim assortiment aan koffiemachines heeft Orange Blend veel zorg en aandacht besteed: onze Dutch Made koffiemachines zijn van de allerhoogste kwaliteit én bieden tegelijkertijd het meeste gebruiksgemak. Dat zie je als je ernaar kijkt, dat ervaar je als je ze gebruikt en dat proef je als je dat heerlijke kopje koffie drinkt. Telkens weer.

Doordat wij met onze expertise weten wat er gevraagd wordt en nodig is, hebben we een uitgebreide en complete range aan professionele koffiemachines, die allemaal top presteren en steeds weer ervoor zorgen dat het lekkerste verse kopje koffie wordt gezet. Keer op keer op keer.

 

Zakelijke koffiemachines in alle soorten en maten
Niet alleen de prestaties van de zakelijke koffiemachines van Orange Blend zijn subliem, ze zijn ook nog eens een lust voor het oog. Trendy en toch tijdloos, robuust en toch compact. Aangepast aan datgene wat er nodig is. Zo heeft de bedrijfs koffiemachine S460 Bonen  design awards gewonnen van Red Dot en iF.  Omdat wij bij Orange Blend van maatwerk houden, hebben we een passende koffiemachine voor elk bedrijf.

 

Onze service
Orange Blend is meer dan een koffieleverancier, veel meer. Uiteraard hebben wij een prachtige selectie van overheerlijke koffieblends, maar wij gaan verder: wij leveren en onderhouden onze professionele koffiemachines, zorgen voor een uitstekend voorraadbeheer en door onze snelle levering hebben wij een complete dienstverlening waar we trots op mogen zijn. Andere bedrijven noemen dit service, maar voor Orange Blend is dit de normaalste zaak van de wereld!

 

Contact met Orange Blend
Meer weten over de professionele koffiemachine van Orange Blend? Vul uw gegevens in zodat we contact met u kunnen opnemen. Naar aanleiding van een gesprek kunnen wij beter inschatten welke zakelijke koffiemachine(s) het beste passen bij uw kantoor en aan de hand daarvan maken wij graag een offerte op maat. Binnen de kortste keren kan iedereen genieten van de heerlijke koffies van Orange Blend!

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

  VVV Venlo

  Vol. Warm. Smaakvol.

  Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

  – Marco Bogers, algemeen directeur

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Proefpakket Aanvragen

We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

Aanvragen