Koffiemachine zakelijk

De beste koffiemachine voor zakelijk Nederland van Orange Blend

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik. Bij Orange Blend hebben we zowel instant koffiemachines en koffiemachines zakelijk met heerlijke verse koffiebonen.

De verschillende koffiemachines zorgen voor heerlijke koffies voor uw personeel.
Onze Instant Prestige is bijvoorbeeld een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

 

Onze Blend Royale is de favoriete bonenkoffie van werkend Nederland. Zijn mengeling van medium tot donker gebrande bonen zorgen voor een heerlijke krachtige koffie. Met een volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

Orangeblend logo.

Koffiemachine zakelijk Seacon Logistics

Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

 

SEACON LOGISTICS– Roger Baur, strategic procurement manager

Orangeblend logo.

Onze excellente koffiemachine service

Onze service is meer dan alleen het leveren van koffie. Wij zorgen ervoor dat u altijd genoeg voorraad heeft doordat we de voorraad periodiek aanvullen op basis van uw verbruik. We leggen altijd extra voorraad bij u neer zodat u nooit zonder koffie komt te zitten.

Bij Orange Blend zorgen onze eigen service engineers voor het preventief onderhouden van de Dutch made koffiemachines. Met deze pro-actieve service verkleinen we de kans op strogingen en zorgen we ervoor dat er continue kwaliteit geleverd kan worden. Met onze drie vestigingen in Zuid-Nederland zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Helaas zijn storingen niet altijd uit te sluiten. Maar wij garanderen u dat we binnen enkele uren bij u zijn om eventuele problemen snel en vakkundig op te lossen.

 

Voordelen van de service van Orange Blend

  • Tijdig en kordaat
  • Inbegrepen bij onze all-in service
  • Preventief en correctief
  • Een vast servicetarief
  • Altijd op voorraad, meteen geleverd
  • Schoon en kundig

 

Wilt u gebruik maken van deze excellente service van Orange Blend? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Proefpakket Aanvragen

Proef zelf de overheerlijke blends van Orange Blend en deel de passie die we voor koffie hebben met ons. Vraag hieronder het proefpakket aan om samen met collega's de perfecte smaak voor op de zaak te proberen!

Aanvragen

Kies hier de perfecte koffiemachine zakelijk

Van een krachtige espresso tot een cappuccino, allen met de beste bonen en gemalen door de beste zakelijke koffiemachine. Een goede en mooie zakelijke koffiemachine staat als een visitekaartje voor jouw onderneming. De koffiemachines van Orange Blend voor zakelijk Nederland zijn gemaakt om te voldoen aan de wensen en behoeftes die passen binnen uw zaak.

Onze medewerkers staan voor u klaar en adviseren u graag welke koffiemachine het beste past bij uw bedrijf. Maak hier een afspraak met Tom, Linda of Mayk.

 

Of ontdek met onze configurator welke machine het beste bij u past.

De juiste machine voor uw bedrijf


Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten machines. Gebruik onze handige configurator voor een overzicht van de zakelijke koffiemachines die het beste bij uw bedrijf passen.


De koffiefanaten van Orange Blend

Wij willen alleen maar de aller beste koffie in onze koffiemachines. Hiervoor zijn we afgereisd naar Panama naar de Kotowa Coffee plantage. Voor ons is dit de beste koffieplantage ter wereld, waar met veel zorg en aandacht de bonen geplukt, gesorteerd en verpakt worden. Door de aandacht die Kotowa Coffee biedt aan de bonen krijgen onze koffie blends een echte pure koffiesmaak. Wij willen graag onze passie over heerlijke koffie delen met zakelijk Nederland.

 

Onze koffie blends zijn overigens voorzien van het Rainforest Alliance keurmerk.

Koffiebessen worden geplukt - Orange Blend

De perfecte werkomgeving met een zakelijke koffiemachine

Onze Dutchmade koffiemachines voor op de zaak zorgen dagelijks voor een heerlijke kop koffie. De bonen worden voor iedere kop versgemalen waardoor de koffie blends het beste tot hun recht komen. 1600 bedrijven genieten al dagelijks samen met hun collega’s van de heerlijke koffie blends uit een zakelijke koffiemachine van Orange Blend. Wilt u ook een zakelijke koffiemachine die altijd een goede prestatie levert? Onze medewerkers adviseren u graag welke koffiemachine het beste bij uw bedrijf past. Maak gerust een afspraak.

Koffiemachine zakelijk Wij zorgen voor het dagelijkse onderhoud

Het onderhouden van de koffiemachine is erg belangrijk voor de kwaliteit van de koffie. Orange Blend zorgt ervoor dat er altijd een heerlijke geur van versgemalen bonen door het bedrijf verspreid wordt. Wij zorgen dat de koffiemachines schoongemaakt en bijgevuld worden. Onze eigen operators kijken dagelijks naar uw koffiemachine om, waardoor u zorgeloos kunt genieten van een heerlijke kop kwaliteit koffie. Onze koffiemachines zakelijk kunnen hierdoor optimaal presteren waardoor uw bedrijf iedere dag beschikt over verse smaakvolle koffie. Veel bedrijven genieten al van de operating service van Orange Blend.

 

Bent u ook toe aan een koffieleverancier die een extra stap zet? Wij helpen u graag. Neem hier contact met ons op!

Offerte Aanvragen

Wilt u ook volledig ontzorgd worden en geen omkijken meer hebben naar alles omtrent koffie binnen uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Binnen één werkdag neemt een van onze werknemers contact met u op voor een advies op maat.

Offerte aanvragen