Kantine koffiemachine

De perfecte koffie en Koffiemachine vindt u bij Orange Blend

Kantine koffiemachine van Orange Blend

Het werk is meer dan alleen je baan. Het is een plek waar je samen komt met collega’s, klanten en leveranciers. Deze omgeving wil je zo optimaal mogelijk benutten. Want in een prettige en fijne omgeving met lekkere koffie presteert iedereen beter. Met behulp van een Dutch made Koffiemachine werk van Orange Blend, creëer je deze prettige omgeving en vindt er meer sociale interactie plaats tussen werknemers. Dit zorgt voor een goede sfeer, werknemers die met plezier naar hun werk komen en die betere prestaties leveren.

 

“Een koffiemachine zorgt voor sociale interactie op de werkvloer.”(Tertoolen,2019)

 

Een mooie koffiemachine is het visitekaartje van jouw onderneming. Orange Blend heeft diverse koffiemachines voor op het werk. De Orange Blend machines zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeftes van de verschillende bedrijven. Kies hier de koffiemachine die past bij uw bedrijf.

Kwaliteit, smaak en service: dat is de blend van Orange Blend!

Kies hier de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf


Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de machines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


Bij Orange Blend houden we van koffie

We hebben vele koffieplantages bezocht die allemaal iets eigens en bijzonders hadden. Kotowa Coffee in Panama sprong er echter uit. In onze ogen is het één van de beste koffieplantages ter wereld waar de koffie nog met de hand en met veel zorg en aandacht wordt geplukt, gesorteerd en verpakt. En dat proef je! (H)eerlijke pure koffie voor kantoor. Denk aan koffiesmaken als Morning Glory, Dutch Perfection, Blend Royale en Instant Prestige. Al onze koffie hebben overigens het Rainforest Alliance keurmerk.

Dat proces en die unieke smaakbeleving hebben ons geïnspireerd. Wij brengen deze kwaliteitskoffie naar het bedrijfsleven.

Kantine koffiemachine: De ultieme koffiemachine voor bedrijven

 • Elke dag hoogwaardige kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk door een overzichtelijke display
 • Piekmomenten
 • Geproduceerd in Nederland
 • Makkelijk te onderhouden

 

Wij zorgen met onze Dutchmade koffiemachines werk voor de perfecte kop koffie die past binnen uw bedrijf. Door iedere kop koffie vers te bereiden, komen de blends uitstekend tot hun recht. 1600 bedrijven gingen u voor en genieten dagelijks van een heerlijke kop koffie uit de Dutch made koffiemachines. Wilt u ook genieten van de heerlijke smaak van onze blends? Vraag dan nu het koffie proefpakket aan.

Ervaar het koffiegenot van de Dutch Made koffiemachine

Vraag geheel vrijblijvend een proefpakket aan zodat u onze heerlijke koffiesmaken zelf kunt proeven!

Proefpakket aanvragen

Meer dan alleen lekkere koffie

We zijn niet alleen de leverancier van de Dutch Made Koffiemachines voor op het werk. Wij bieden tevens excellente service waarmee wij u volledig ontzorgen:

 • Proactief onderhoud
 • Schoon en kundig
 • Voorraadbeheer
 • Binnen 8 uur all-in ondersteuning

 

We delen graag onze passie met u voor een lekker kopje koffie op het werk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden? Vraag dan nu een adviesgesprek aan met een van onze medewerkers en ervaar het genot van heerlijke koffie op het werk. Bedrijven die het koffiegenot van de Dutch made Koffiemachines al ervaren:

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

  VVV Venlo

  Vol. Warm. Smaakvol.

  Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

  – Marco Bogers, algemeen directeur

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager