1 APRIL

Wij houden meer van de echte Hollandse stroopwafels!

1 APRIL

Bij Orange Blend hebben we oog voor duurzaamheid, maar koffiekoekjes van koffiedik? Dat gaat zelfs ons te ver! Koffiedik is namelijk afval van koffiebonen dat ontstaat na het zetten van een heerlijk kopje koffie. Niet om op te eten dus.

Geen koffiekoekjes van koffiedik, maar wat hebben we dan wel? Lees snel verder!

 

Coffee verticale banner

Waarom een professionele koffiemachine van Orange Blend?

Bent u op zoek naar de perfecte koffiemachine voor uw bedrijf? Dan bent u bij Orange Blend aan het juiste adres! Wij hebben een zakelijke koffiemachine en bijpassende koffieoplossingen voor ieder bedrijf. Zo kan iedere werknemer, klant of gast zijn of haar perfecte kopje koffie drinken.

Omdat we bij Orange Blend zo van koffie houden en omdat we willen dat deze koffie in perfecte staat bij de medewerker, klant of gast terecht komt, hebben we samen met onze producenten de allerbeste zakelijke koffiemachine(s) ontwikkeld. En naast deze perfectie in smaak en kwaliteit heeft Orange Blend ook nog eens een verrassend scherpe prijs!

Dutch Made koffiemachines

Onze Dutch Made koffiemachines zijn van de allerhoogste kwaliteit én bieden tegelijkertijd het meeste gebruiksgemak. Dat zie je als je ernaar kijkt, dat ervaar je als je ze gebruikt en dat proef je als je dat heerlijke kopje koffie drinkt.

 

Zo denkt Joep Verheijen, eigenaar van Ontwerpbureau B-Too er ook over: “Orange Blend heeft bij ons een hele mooie machine geleverd en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Wij bieden onze opdrachtgevers graag een fatsoenlijke cappuccino of latte aan.”

En René van Kemenade, vestigingsmanager van MCB Direct, gaat zelfs nog een stapje verder: “De machines zien er haast cosmetisch uit en de ongecompliceerde werking van het apparaat, het gebruiksgemak en vooral de heerlijke koffie maken het helemaal af.”

Naast bedrijven, kantoren en zorgorganisaties leveren we ook koffiemachines aan scholen. Dit naar tevredenheid van Bart de Rooij Beleidsmedewerker van Scala Scholen: “Wij zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is heerlijk. De machines voldoen perfect en zijn met zorg uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging met de unieke bevoorrading en technische service zijn echt perfect.”

 

Zakelijke koffiemachines in alle soorten en maten

Niet alleen de prestaties van de zakelijke koffiemachines van Orange Blend zijn subliem, ze zijn ook nog eens een lust voor het oog. Trendy, tijdloos, robuust en toch compact. En omdat wij bij Orange Blend van maatwerk houden, hebben we passende zakelijke koffiemachines voor elke omgeving.

Zo is de zakelijke koffiemachine S460 Verse Melk zeer stijlvol  en zet u de beste koffie met het grootste gemak. Weer een ander model, is de professionele koffiemachine S310 Bonen. Dit is een zuinige alleskunner die tevens een compact design heeft.

Benieuwd welke koffiemachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Gebruik hiervoor onze handige configurator.

Kies hier de juiste professionele koffiemachine voor uw bedrijf


Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de zakelijke koffiemachines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


Excellente service bij onze koffiemachines

Orange Blend is meer dan een koffieleverancier, véél meer. Uiteraard hebben wij een prachtige selectie van overheerlijke koffieblends, maar wij gaan verder: wij onderhouden onze zakelijke koffiemachines optimaal om storingen te voorkomen, we zorgen voor een uitstekend voorraadbeheer van uw koffiebenodigdheden en door onze snelle levering hebben wij een complete dienstverlening. Dit valt allemaal binnen onze service. U heeft als klant geen omkijken naar de koffievoorziening.

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

  VVV Venlo

  Vol. Warm. Smaakvol.

  Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

  – Marco Bogers, algemeen directeur

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Meer info over een zakelijke koffiemachine?

Wilt u meer info over een zakelijke koffiemachine? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig het contactformulier invullen, wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Naar aanleiding van een kort gesprek kunnen wij perfect inschatten welke professionele koffiemachine het beste past voor uw bedrijf. Aan de hand daarvan maken wij voor u een passende offerte op maat. En binnen no time kunnen uw medewerkers, klanten en gasten genieten van de heerlijkste koffie, cappuccino of latte.

Proefpakket Aanvragen

We begrijpen dat u wellicht eerst onze koffie wilt proeven voordat u daadwerkelijk een koffiemachine van Orange Blend wilt. Dat is geen probleem. Vraag nu een gratis proefpakket aan en ervaar zelf de smaken van Orange Blend!

Aanvragen