Koffie zakelijk

Orange Blend levert heerlijke koffie, de beste Dutchmade koffiemachines én excellente service.

De beste zakelijke koffie bij Orange Blend

Koffie verbindt zowel collega’s als gasten. Wij nemen u daarom graag mee in onze gepassioneerde wereld van koffie. We leveren onze koffie zakelijk aan verschillende sectoren in het bedrijfsleven.“Koffie zorgt voor een heerlijk moment met collega’s en betere prestaties op het werk.” Inmiddels heeft Orange Blend de afgelopen jaren een mooie klantenkring opgebouwd in Zuid-Nederland.

Al 1600 Bedrijven maken gebruik van de heerlijke koffie van Orange Blend

Bij Orange Blend zijn we gepassioneerd aan het werk om ieder bedrijf te voorzien van een heerlijk kop koffie. Deze passie voor koffie delen we graag met zakelijk Nederland. Door de jaren heen hebben we gezocht naar de perfecte koffieplantage voor onze eerlijke, heerlijke, pure koffie. De smaak van Kotowa Coffee in Panama past hier perfect bij. Op basis van deze koffbonen hebben we onze eigen koffiesmaken samengsteld voor op kantoor. Onze koffie beschikt overigens over het Rainforest Alliance keurmerk. Ontdek onze Orange Blend(s) hieronder:

Dutch Perfection koffiesmaak

Dutch Perfection

 • 100% Arabica bonen
 • Milde blend van chocolade en noten
 • Frisse afdronk

Blend Royale

 • Medium en donker gebrande bonen
 • Volle krachtige koffie
 • Lange smaaksensatie
Blend Royale koffiesmaak
Instant Prestige koffiesmaak

Instant Prestige

 • Open smaak
 • Licht gebrande bonen
 • Ideale koffie voor bedrijven

Morning Glory

 • Sterke koffie
 • Donker gebrande bonen
 • Blijvende smaakervaring
Morning Glory koffiesmaak

Wilt u samen met uw collega’s genieten van een heerlijke kop koffie op de zaak maar weet u nog niet welke koffieblend bij uw werknemers in de smaak valt? Vraag dan nu het proefpakket aan en proef samen met uw collega’s de smaken van onze heerlijke blends.

 

Zakelijke koffie met onze Dutchmade koffiemachines

Wij zijn trots dat we meer zijn dan alleen de leverancier van koffie. Wij zetten de extra stap waarbij we u volledig ontzorgen. We onderhouden de Dutch Made koffiemachines zelf en zorgen dat u nooit koffie tekortkomt met ons excellent voorraadbeheer waarbij bestellen overbodig is.

 

Orange Blend zet graag de extra stappen voor uw bedrijf.In korte tijd hebben al 1600 bedrijven gekozen voor de heerlijke smaak van onze lekkere koffie, Dutchmade koffiemachines én onze excellente service.

Grote bedrijven of kleine bedrijven met veel of weinig koffiedrinkers. De Orange Blend(s) zijn gemaakt om in uw behoeftes te voorzien. Kies samen met ons, de juiste Dutch made koffiemachine voor uw bedrijf.

Koffiemachine S310 Bonen

Eerst de koffie zelf proeven? Vraag een proefpakket aan!

Vraag een gratis proefpakket aan zodat u onze heerlijke koffiesmaken zelf kunt proeven!

Proefpakket aanvragen
Gereedschap icoon

Koffie zakelijk: Wij leveren excellente service voor ieder bedrijf

Wij zorgen ervoor dat de koffie voorraad in uw bedrijf periodiek wordt aangevuld, waardoor u nooit zonder koffie komt te zitten. Orange Blend verzorgt preventief onderhoud door de service engineers. Dit verkleint de kans op storingen waardoor Orange Blend de betrouwbaarste koffieleverancier is voor uw zakelijke koffie. Met de drie vestigingen in Zuid-Nederland kunnen wij u excellente en snelle service bieden. De Orange Blend zakelijke koffie service, geeft u de garantie van een heerlijk kop koffie op het werk. Ontzorgen is hierbij het sleutelbegrip. We zetten graag een extra stap voor de perfecte kop koffie voor op de zaak. Zet u die ook?

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Orange Blend zorgt voor de beste prijs voor heerlijke zakelijke koffie. We hebben scherpe prijzen en maken  graag een offerte op maat voor u. Zo kunt u ook genieten van een heerlijke kop koffie op het werk voor een verrassend scherpe prijs.

Neem hier contact met ons op.

Euroteken icoon