Koffie in Venlo

Uitstekende koffie voor bedrijven in de regio Venlo.

Dé oplossing voor bedrijven in Venlo

Niet iedere kop koffie is hetzelfde. Is het u ook wel eens overkomen dat u op bezoek slappe koffie te drinken kreeg? Niet fijn. Bij Orange Blend begrijpen we dat u uw klanten en medewerkers heerlijke koffie nodig hebben om optimaal te presteren.

Bent u voor uw bedrijf, organisatie of kantoor op zoek naar koffie in Venlo? Met onze heerlijke koffiesmaken: Blend Royale, Dutch Perfection, Morning Glory, Fresh Brew en Instant Prestige hebben wij voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld onze heerlijke Blend Royale koffie. De medium tot donker gebrande 100% Arabica bonen zorgen voor een krachtige koffie en een absolute smaaksensatie voor de fijnproever. Ervaar deze fluwelen blend nu zelf. Bestel deze week nog ons proefpakket en geniet van de favoriete koffie van werkend Nederland.

Als gepassioneerde koffiefanaten zorgen wij vanuit onze vestiging in Venlo dat bedrijven uit de regio bij ons terechtkunnen voor:

● Kwaliteitskoffie op het werk voor een verrassend scherpe prijs.
● Professionele Dutch Made koffiemachines.
● Excellente service – altijd dicht bij u in de buurt.

 

Inmiddels bestellen 1600 bedrijven in Zuid-Nederland onze smaakvolle koffie. Het is ook niet verwonderlijk dat wij dé koffieleverancier voor bedrijven zoals SeaconVostermans CompanyCalico Jack en VVV-Venlo zijn. Ons hoofdkantoor is ook gevestigd in Venlo. Wilt u zakelijk ook genieten van onze heerlijke koffie in Venlo en de bijbehorende excellente service? Neem dan hier gerust contact met ons op. We helpen u graag met heerlijke koffie, uitstekende service én een verrassend scherpe prijs.

Wij helpen u graag verder!

  Hoe kunnen we contact met u opnemen?*

  Mayk Vousden

  Uw adviseur

  m.vousden@orangeblend.nl
  • Logo Scala Scholen

   Scala Scholen

   Heerlijke koffie en top service!

   Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

   – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

  • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

   VVV Venlo

   Vol. Warm. Smaakvol.

   Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

   – Marco Bogers, algemeen directeur

  • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

   Ontwerpbureau B-Too

   De allerbeste koffie!

   Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

   – Joep Verheijen, eigenaar

  • Christel van de Langenberg, office manager ABS

   ABS

   Echt ‘onze’ koffie!

   Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

   – Christel van de Langenberg, office manager

  • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

   Seacon Logistics

   De echte koffiebeleving.

   Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

   – Roger Baur, strategic procurement manager

  • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

   MCB Direct

   Maakt elke morgen goed.

   De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

   – René van de Kemenade, vestigingsmanager

  Koffiemachines Van Orange Blend

  Een hoge kwaliteit koffiemachine is natuurlijk de eerste stap bij het krijgen van overheerlijke koffie. Bij Orange Blend hebben we daarom een breed aanbod koffiemachines van topkwaliteit. Alle kantoren en bedrijven in Venlo en Zuid-Nederland hebben verschillende wensen en eisen als het om koffie gaat.

  Onze koffiemachines en service zijn uitermate geschikt voor:

  ● Grote bedrijven, instellingen en organisaties
   Kleine bedrijven
  ● Kantoren

  Een van onze populaire koffiemachines voor kleine bedrijven is de S310 Bonen. Dit model kenmerkt zich als een zuinige alleskunner die maar liefst 10 koffievariaties met het grootste gemak bereidt. Weer een ander model is de S430 koffiemachine kantoor. Deze machine heeft een moderne en robuuste uitstraling en is tevens eenvoudig te onderhouden.

   

  Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u onderstaande configurator invullen om te bekijken welke koffiemachine het beste bij uw organisatie of bedrijf past.

  Kies hier de juiste machine voor uw koffie in Venlo


  Gebruik onze handige configurator voor een snel en eenvoudig overzicht van de machines die het beste bij uw bedrijf passen. Wij hebben een breed assortiment aan instant, fresh brew en bonenmachines.


  Uitstekende Service

  Ontzorgen staat bij ons op de eerste plaats. Daarom is onze service optimaal ingericht voor iedere bedrijfsgrootte. U heeft als klant geen omkijken naar uw koffievoorziening en dankzij preventief onderhoud horen wij al jaren tot de betrouwbaarste koffieleveranciers van Nederland. Daarnaast kunnen we het dagelijks onderhoud ook voor u verzorgen. Dit noemen we operating. Operating houdt in dat we u geen omkijken heeft naar de koffie in Venlo en eventuele andere vestigingen. Koffiemachines worden continu gevuld en schoongehouden.

  De service van Orange Blend omvat verschillende facetten, al zullen een aantal het belangrijkst zijn voor u:

   

  ● Preventief onderhoud: zodat technische problemen bij koffiemachines zoveel mogelijk worden voorkomen.

   

  ● Slim voorraadbeheersysteem: wij zorgen ervoor dat koffievoorraden en overige benodigdheden tijdig worden bijgevuld.

   

  ● Technische hulpdienst: direct contact met onze hulpdienst voor eventuele technische problemen.

   

  Verder zijn er nog andere voordelen van onze service waar we u graag meer over willen vertellen. Neem hiervoor contact met ons op.

  Service monteur van Orange Blend

  Ook Lekkere Koffie In Venlo?

  We hopen dat u een duidelijk beeld heeft gekregen hoe Orange Blend bedrijven kan helpen met overheerlijke koffie in Venlo. We snappen natuurlijk als u eerst eens wilt proeven. Daarom kunt u bij ons een proefpakket aanvragen.

  Voor meer informatie of vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag.

  Proefpakket Aanvragen

  We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

  Aanvragen