(H)eerlijke koffie voor bedrijven

Smaakvolle fair trade koffie voor de zakelijke markt, gezet door de beste Nederlandse koffiemachines.

Onze Koffie

Orange Blend biedt een breed assortiment aan verschillende soorten koffie voor bedrijven. Al deze koffies zijn gemaakt van A-kwaliteit koffiebonen. Wat onze koffie zo bijzonder maakt? De Orange Blend bessen worden handgeplukt en direct gescheiden op kwaliteit. Alleen de allerbeste bessen worden geselecteerd. Deze A-kwaliteit koffiebessen verwerken we tot de koffiebonen voor onze overheerlijke Orange blends.

Door deze kwaliteit en de breedte van ons assortiment zijn wij in staat om iedere koffieliefhebber bij u op het werk te voorzien van zijn of haar lievelingskoffie.

Wilt u ook lekkere koffie voor bedrijven? Met onze Dutch made professionele koffiemachines zet u het perfecte kopje koffie voor uw werknemers. Bekijk onze overheerlijke blends hieronder.

WILT U OOK HEERLIJKE KOFFIE OP HET WERK? WIJ ADVISEREN U GRAAG!

  Hoe kunnen we contact met u opnemen?*

  Tom Heemskerk

  Tom Heemskerk

  Uw adviseur

  t.heemskerk@orangeblend.nl

  Uitgebreid assortiment koffie voor de zakelijke markt

  Uiteraard heeft Orange Blend een uitgebreid assortiment aan heerlijke blends. Allemaal met zorg geselecteerd en allemaal met een eigen smaak. Van de milde Dutch Perfection tot de krachtige Morning Glory, er is een passende smaak voor elke koffiedrinker en voor elk moment van de dag. En vanzelfsprekend hebben alle blends van Orange Blend die perfecte kwaliteit waar we voor staan.

  Verse koffie icoon
  Orange Blend logo grijs

  RAINFOREST ALLIANCE

  Duurzaamheid en verantwoord ondernemen is heel belangrijk voor Orange Blend. Het Rainforest Alliance keurmerk staat voor natuurbehoud, milieu en de juiste arbeidsomstandigheden voor producten uit de gebieden waar regenwoud groeit.

  Rainforest Alliance logo
  Kop koffie met glas water

  KOFFIEMACHINES VOOR OP HET WERK

  Naast de diverse blends bieden wij ook een complete range aan koffiemachines voor kantoren en bedrijven aan. Dutch Made, van de hoogste kwaliteit én passend bij de omgeving waar ze geplaatst worden. Lees verder voor meer informatie over onze koffiemachines voor bedrijven.

  Verse kop koffie
  Orangeblend logo.
  • Blend Royale koffiesmaak

   Bonen - De favoriete koffie van werkend Nederland

   De Blend Royale van Orange Blend heeft een mengeling van medium tot donker gebrande bonen, die zorgen voor een krachtige koffie. Met zijn volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

   Arabica
   Medium Gebrand
  • Morning Glory koffiesmaak

   Bonen - EEN GOEDE START IS HET HALVE WERK

   Onze Morning Glory is een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn medium tot donker gebrande bonen, die worden gecombineerd met de authentieke Italiaanse smaak en een mooie crema, is dit een heerlijke Orange Blend koffie die niet alleen geschikt is voor de ochtend!

   Arabica
   Medium donker Gebrand
  • Dutch Perfection koffiesmaak

   Bonen Koffie voor de fijnproever

   De Dutch Perfection van Orange Blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Perfectie en luxe komen samen.

   Arabica
   Medium Gebrand
  • Instant Prestige koffiesmaak

   Instant - Werkt 24/7

   Onze Instant Prestige is een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

   Arabica
   Medium Donker Gebrand
  • Instant Superieur koffiesmaak

   Instant - Levendig en intens

   Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit voornamelijk Costa Rica. Deze geven de koffie een levendig smaak van bessen en geroosterde noten. Door deze aan te vullen met een donkergebrande Arabica ontstaat er een volle body met een intens en aangename afdronk.

   Arabica
   Medium Donker Gebrand
  • Morning Glory koffiesmaak

   Fresh Brew - Een blijvende smaakervaring

   Een koffie die nog sterker uitkomt dan de bonenversie, met dank aan de subtiele wijzigingen in de mengeling alsook de brandkleur. De lange afdronk zorgt verder voor een blijvende smaakervaring.

   Arabica
   Donker Gebrand

  Proefpakket Aanvragen

  We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

  Aanvragen