(H)eerlijke Koffie

Smaakvolle en duurzame koffie, gezet door de beste Nederlandse koffiemachines.

Koffie & Meer

Bij Orange Blend is er de passie voor heerlijke koffie op kantoor. Maar deze zin stopt eigenlijk te vroeg: bij Orange Blend is er namelijk de passie voor koffie én meer. Want het houdt niet op bij de bonen, integendeel. Orange Blend is de full service provider die niet alleen ‘de koffie’ levert, maar ook de beste koffiemachines, top service én alle toebehoren die u zich kunt bedenken. Zo verzekeren we dat er op elk moment van de (werk)dag genoten kan worden van de allerlekkerste koffie, thee, koekjes en toebehoren op het werk.

Rainforest Alliance People & Nature logo

(h)eerlijke Rainforst Alliance koffie.

Al onze koffie’s zijn Rainforest Alliance en UTZ gecertificeerd. Rainforest Alliance is een milieuorganisatie die ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn beschermen. Denk hierbij aan het regenwoud en het welzijn en het inkomen van de arbeiders. Zo zorgen we dus ook voor een eerlijke kop koffie voor de zakelijke markt.

Onze Thee

Voor de theeliefhebber hebben we een speciaal assortiment. Bij Orange Blend kiezen we niet alleen voor de (h)eerlijkste koffie. We kiezen natuurlijk ook voor de (h)eerlijkste thee. Orange Blend beschikt over een ruim assortiment van Sunleaf Original Teas. De combinatie van zongerijpt fruit en zorgvuldig geselecteerde thee vormen de basis voor dit uitgebalanceerd assortiment van smaken. De thee vindt haar oorsprong in de hooggelegen plantages van Sri Lanka. Hier worden de beste theebladeren met de hand geplukt. Onze thee bevat alleen natuurlijke ingrediënten zoals echte stukjes fruit, kruiden en thee.

Contact met Orange Blend

Meer weten wat Orange Blend kan betekenen? Laat uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Na het eerste gesprek kunnen we tevens een vrijblijvende offerte opsturen voor een van onze zakelijke koffie oplossingen. Naar aanleiding van een gesprek kunnen wij beter inschatten welke professionele koffiemachine(s) het beste passen en aan de hand daarvan maken wij graag een offerte op maat. Binnen de kortste keren kan iedereen genieten van de heerlijkste koffies (en meer!) uit de koffiemachines van Orange Blend!

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo

  VVV Venlo

  Vol. Warm. Smaakvol.

  Wij willen onze gasten en medewerkers bij VVV graag verwennen met heerlijke koffie. Daarom hebben we gekozen voor Orange Blend. Orange Blend heeft niet alleen een frisse uitstraling. Ze zijn ook verfrissend in hun werkwijze: Altijd meedenkend en een op en top service afgestemd op onze wensen!

  – Marco Bogers, algemeen directeur

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Proefpakket Aanvragen

We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

Aanvragen