EK poule voor bedrijven

Nog maar even en dan is het zover: het EK voetbal 2024. Voeg een vleugje competitie toe aan het evenement met de EK poule voor bedrijven van Orange Blend en ga de strijd aan met je collega’s.

EK voetbal invulschema

Hét onderwerp bij de koffieautomaat deze zomer? Het EK voetbal natuurlijk! Is jouw bedrijf er al helemaal klaar voor? Kom alvast in de stemming en vul samen met je collega’s de EK poule voor bedrijven in. Wie voorspelt de juiste wedstrijduitslagen, weet hoeveel doelpunten er worden gescoord en welke twee landen tegenover elkaar zullen staan tijdens de finale? Daag elkaar uit en maak van het EK een feestje in jouw bedrijf.

Download hier het EK Poule Blad

Spelregels

Voor iedere goed voorspelde wedstrijd (winst, verlies of gelijkspel) krijg je 2 punten. Als je uitslag ook nog precies goed voorspelt, verdien je 1 bonuspunt. Ga jij ervandoor met de winst? Dan hebben we ook nog een aantal leuke prijstips!

Prijstips

Maak de EK poule extra spannend door een leuke prijs te bepalen. Hieronder wat ideeën:

 

  • Koffiedate met een collega naar keuze
  • Koffiepakket van Orange Blend
  • Je mag je collega’s de hele week vragen om koffie voor je te halen
  • Een eigen koffiemok met je naam erop
  • Of een ander leuk idee

Wanneer is het EK 2024?

Op 14 juni is het zover: dan wordt afgetrapt op het Europees kampioenschap voetbal voor mannen 2024. Het is de 17e editie van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi, dat deze zomer in Duitsland wordt gehouden. Precies een maand later, op 14 juli, wordt de finale gespeeld. Geen superfan die alle wedstrijden volgt, maar ben je wel benieuwd wanneer Nederland tijdens het EK moet spelen? Op zondag 16 juni speelt Nederland in groep D tegen Polen, op vrijdag 21 juni tegen Frankrijk en op dinsdag 25 juni tegen Oostenrijk.

EK voetbal invulschema downloaden

Dus hang die oranje slingers maar vast in de kantine, voeg bitterballen toe aan de wekelijkse kantoorboodschappen én download het invulschema voor de EK 2024 poule om jullie voorspellingen in te vullen. Veel succes tijdens het EK 2024!

Download nu het invulschema