SAMEN STERK

Sinds kort voorzien we Vincentiusvereniging Boxtel van heerlijke verse bonenkoffie mét bonenmachine.

Bij Orange Blend denken we graag mee en dragen we ons steentje bij aan de samenleving. Sinds kort sponsoren we Vincentiusvereniging Boxtel met heerlijke verse bonenkoffie mét bonenmachine. Hierbij is er gekozen voor de Morning Glory blend, een echte allemansvriend! Zo creëren we een geluksmoment voor de vrijwilligers van de kringloopwinkel. Hiermee zetten we de vrijwilligers van deze non-profit organisatie in het zonnetje en zorgen we ook hier voor lekkere koffie op het werk!

 

Denk in deze tijd aan elkaar en draag ook steentje bij aan Vincentius Boxtel

De Vincentiusvereniging bekommert zich om iedereen in nood. Enerzijds zetten ze zich actief in voor de individuele mens. Anderzijds starten en realiseren ze projecten voor specifieke groepen. De vereniging heeft open oog en oor voor hun situatie, biedt hulp en verlichting. Dit omvat niet alleen hulp in Nederland, ook voor Oekraïne zet Vincentius zich in met bijvoorbeeld inzamelingsacties en donaties.

 

Met de kringloopwinkel in Boxtel biedt de vereniging zoals ze zelf zeggen ‘een klein avontuur’. Wie weet ligt daar net het boek dat je al jaren zoekt, of slaag je voor een leuk cadeautje. Dankzij vrijwilligers en donaties blijven de prijzen laag. 

 

Ook doneren aan Vincentiusvereniging Boxtel? Klik dan dan hier.