Tips voor een gezellige koffiehoek op kantoor

Met deze tips tover jij de koffiehoek om tot een gezellige plek voor collega's.

Een goede sfeer staat bij veel mensen hoog op het lijstje, wanneer ze zoeken naar een nieuwe baan. Of wanneer ze omschrijven waarom het zo fijn is op hun huidige werkplek. Je brengt al gauw acht uur per dag met je collega’s door, dus het is belangrijk dat je werkplek een plek is waar je je goed voelt. Dat zit hem in de ruimte die je krijgt om je werk te doen en in de band met je collega’s. Een gezellige koffiehoek draagt direct bij aan een fijne werksfeer. Want een kopje koffie is niet alleen lekker: een koffiepauze is het moment om de band met je collega’s te versterken. In deze blog vertellen we je hoe je ook op jouw kantoor een gezellige koffiehoek kunt creëren.

Orangeblend logo.

Koffiecultuur op kantoor

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen koffiecultuur. Staat de koffiecorner op kantoor aan het eind van de gang, te ver weg om tussen je werkzaamheden door naartoe te lopen? Of is de koffiehoek een belangrijk onderdeel van je afdeling, waar je gemakkelijk even stopt voor een kopje koffie en een praatje? Een gezellig koffiehoekje draagt bij aan een goede sfeer. Het biedt een laagdrempelige mogelijkheid om bij te praten met collega’s terwijl je geniet van een kop koffie of thee. Of je elkaar nu vertelt over je weekend, je terugkomt op dat lastige gesprek dat jullie met een klant hadden of even tot rust komt. Win win!

Waarom is een koffiehoek zo belangrijk?

Een koffiehoek is belangrijk, omdat deze je medewerkers of klanten de ruimte geeft om even stil te staan. Om de dag goed te starten of bij te praten met collega’s. Niet de hele dag alleen maar doorwerken, maar ook eens pauzeren en om je heen te kijken. Met een kop koffie of een kop thee, en dan natuurlijk het liefst een koffie en thee waar je écht van kunt genieten. Van Orange Blend, bijvoorbeeld. Maak kennis met onze blends en vraag vandaag nog een proefpakket aan.

Gratis proefpakket aanvragen
Koffiemachine voor kantoor

De perfecte locatie kiezen

Een goede kop koffie in de ochtend betekent een goede start van de dag. Daarbij speelt de locatie van je koffiehoek een belangrijke rol. De ideale locatie voor jouw koffiehoek maakt van je koffiecorner een centrale ontmoetingsplek. Het is een plek waar collega’s een praatje kunnen maken en ideeën kunnen uitwisselen. En die ongedwongen sfeer levert soms de beste plannen op! Orange Blend kan je helpen de perfecte koffiehoek te realiseren, die past bij jouw bedrijf en je medewerkers. Wat je wensen ook zijn: wij kunnen helpen. Van een zakelijke koffieautomaat met bekers tot een op maat gemaakte kast waarin de koffieautomaat naadloos is weggewerkt. Onze koffieautomaten zijn niet alleen handig, ze zijn mooi om te zien en maken van jouw koffiehoek een aantrekkelijke ontmoetingsplek.

Wat maakt de Orange Blend koffiecorner bijzonder?

Wie kiest voor een koffiecorner van Orange Blend, weet de koffiecultuur op kantoor op waarde te schatten. Wij helpen je graag met jouw koffiehoek. Maar wat maakt een koffiecorner van Orange Blend zo bijzonder? We zetten het voor je op een rijtje:

  • (H)eerlijke kwaliteitskoffie
  • Een koffiemachine die past bij de wensen en behoefte van jou en je collega’s
  • Toebehoren die je koffiecorner compleet maken
  • Een Orange Blend koffiekast of een op maat gemaakt meubel

Wil je weten waar de perfecte koffiecorner aan moet voldoen? Bekijk dan de checklist!

Checklist voor de perfecte koffiecorner
Koffiemachine voor kleine bedrijven

Hoe belangrijk is de koffie?

Wat maakt of kraakt je koffiecorner? Daarop is maar één antwoord mogelijk: de koffie! Dat zit bij Orange Blend wel goed. Wij selecteren alleen de beste bonen voor onze koffieblends. Alle blends zijn met zorg samengesteld door onze eigen barista’s. Van de Instant Prestige tot de Blend Royale: elke blend heeft een eigen smaak, sterkte en kracht. Zo is er voor elk wat wils!

Of je nu een groot bedrijf hebt of tien medewerkers: wij hebben voor elk bedrijf de perfecte koffiemachine met de lekkerste koffie. Instant koffie of verse bonen, voor kantoor, in de productie of het onderwijs. Ontdek zelf al onze koffiemachines en apparatuur.

Accessoires voor de koffiehoek

Orange Blend is een full service leverancier. Dit houdt in dat we niet alleen koffie leveren, maar ook koffiemachines, een geweldige service en alle toebehoren die je koffiecorner helemaal afmaken. Ook aan theeliefhebbers wordt gedacht. Voor hen hebben we een ruim aanbod in de (h)eerlijkste thee. Bovendien zorgen we dat je voorraad suikersticks en koekjes altijd op orde is. Ook voor frisdrankautomaten en snackautomaten bent u bij Orange Blend aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan
Orange Blend koffie op het werk
Orangeblend logo.
Orangeblend logo.