Mooie lease mogelijkheden bij Orange Blend

Koffiemachine leasen voor grote en kleine bedrijven

Bij Orange Blend bieden we uitgebreide leasemogelijkheden aan. Met ons ruime assortiment aan zakelijke Dutch made koffiemachines hebben we altijd een koffiemachine die past bij uw bedrijf.

 

Wil je een koffiemachine leasen? Samen kunnen we de mogelijkheden en de maandelijkse lasten. Deze zijn afhankelijk van de koffie afname en de verwachte looptijd.

De investering van de machine verspreiden we over een aantal jaren, voor een laag vast bedrag per maand. Bij Orange blend kunt u al een koffieapparaat leasen vanaf 25 euro per maand. Een groot gedeelte van onze 1600 klanten maakt nu al gebruik van een leasemachine van Orange Blend.

 

Bovendien zorgt ons servicecontract tijdens de leasetijd ervoor dat de koffiemachine altijd uitstekend zijn werk doet. Onderstaande klanten leasen allemaal koffiemachines bij Orange Blend. Lees hieronder hun ervaring met Orange Blend.

 • VieDenta Kliniek

  Je krijgt er geen spijt van!

  We hebben heel bewust voor een goede kwaliteit koffie gekozen, omdat dit past binnen onze filosofie om onze patiënten het beste te leveren. Daar hoort ook goede verse koffie bij. We krijgen hierover veel positieve reacties van onze patiënten en de ervaringen met Orange Blend zijn erg goed. We kunnen Orange Blend absoluut iedereen aanraden, want je krijgt er geen spijt van!

  – Róbert Mihálovics, CEO

 • Logo Scala Scholen

  Scala Scholen

  Heerlijke koffie en top service!

  Wij als Scala Scholen zijn erg tevreden over onze keuze voor Orange Blend koffie. De koffie is namelijk heerlijk en de machines zijn met zorg voor ons uitgezocht. Dat merk je! De ontzorging die Orange Blend met hun bevoorrading en technische service biedt, laat onze medewerkers bij elk kopje even heerlijk ontspannen en opladen voor de rest van de dag.

  – Bart de Rooij, beleidsmedewerker huisvesting

 • Joep Verheijen, eigenaar ontwerpbureau B-Too

  Ontwerpbureau B-Too

  De allerbeste koffie!

  Het is een heel mooie machine en koffie is voor ons ontzettend belangrijk. Het is fijn om onze eigen mensen én onze opdrachtgevers een fatsoenlijke cappuccino en latte aan te kunnen bieden. Ook handig: ik heb geen omkijken naar het onderhoud en de koffie is altijd op voorraad. Dat regelt Orange Blend gewoon heel goed!

  – Joep Verheijen, eigenaar

 • Christel van de Langenberg, office manager ABS

  ABS

  Echt ‘onze’ koffie!

  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat wij bij ABS alleen maar goede reacties krijgen op 'onze' heerlijke koffie. Het is natuurlijk een groot compliment voor Orange Blend als onze collega's na de vakantie zeggen: "Oh eindelijk weer lekkere koffie". Maar ook de persoonlijke service ervaren wij als heel prettig. Dankzij jullie unieke en proactieve bevoorrading is er altijd voldoende voorraad en ook dat is heel fijn!

  – Christel van de Langenberg, office manager

 • Roger Baur, strategic procurement manager Seacon Logistics

  Seacon Logistics

  De echte koffiebeleving.

  Bij Seacon geloven we erin dat er focus nodig is om de logistieke processen van onze klanten optimaal te regelen. Om te focussen heb je af en toe ontspanning nodig. De smaakvolle en verse koffie van Orange Blend draagt bij aan deze ontspanning. Wij worden volledig ontzorgd op het gebied van koffie en service en zijn daar erg tevreden over. De grote en kleinere machines die we in gebruik hebben maken de beleving van het totaalconcept compleet. Je hoeft maar te bellen en Orange Blend staat op de stoep. Dat hebben ze logistiek goed voor elkaar en daar houden we bij Seacon van!

  – Roger Baur, strategic procurement manager

 • René van de Kemenade, vestigingsmanager MCB Direct

  MCB Direct

  Maakt elke morgen goed.

  De koffie smaakt super! De keuzemogelijkheid tussen bonen en de gemalen variant is een groot pluspunt. De machines zien er haast cosmetisch uit. Oftewel uitnodigend. De ongecompliceerde werking van het apparaat en het gebruiksgemak maakt het helemaal af.

  – René van de Kemenade, vestigingsmanager

Koffiemachine leasen met servicecontract

Orange Blend is meer dan een koffieleverancier, veel meer. Uiteraard hebben wij een prachtige selectie van overheerlijke koffieblends, maar wij gaan verder. Of u nu een machine koopt, een machine wil leasen of een koffiemachine wilt huren zakelijk. Wij leveren en onderhouden de Dutch Made koffiemachines, zorgen voor een uitstekend voorraadbeheer bij u op locatie en dankzij 3 vestigingen in Zuid-Nederland zijn we altijd dicht bij u in de buurt.

 

Zo zorgt ons serviceteam ervoor dat meer dan 1600 klanten dagelijks genieten van heerlijke koffie op het werk en dankzij onze service is er altijd voorraad. Zo ontzorgen we onze klanten en maken bestellen overbodig.

 

Wilt u onze heerlijke blends zelf eens proberen?  Het leasen van een koffiemachine is geen grote investering. Voor een vast bedrag -vanaf €25,00- per maand kunnen u en uw collega’s en gasten al genieten van lekkere koffie op het werk.

Vraag hier uw persoonlijke offerte aan