Meet the team: Tom

"Eindelijk lekkere koffie op het werk!"

Vertel ons eens wat meer over jezelf…

Mijn naam is Tom, ik woon in Best en ben net 45 jaar geworden. Ik heb een vrouw en samen zijn we trotse ouders van twee kinderen. In het weekend gaan we graag met z’n allen uiteten en naar de stad voor een gezellig dagje uit.

Bij Orange Blend ben ik al jaren actief als senior accountmanager en sinds dit jaar als salesmanager.

Tom

Hoe ben je bij Orange Blend terecht gekomen?

Vanuit mijn passie voor koffie was ik al jaren actief in de koffiebranche. Het leek mij erg leuk om regionaal zaken te doen en besloot de overstap te maken. Ik ben gestart als accountmanager voor de regio Eindhoven en inmiddels ben ik doorgegroeid naar salesmanager van het new business team. Hierin geef ik leiding aan de accountmanagers en samen zijn we verantwoordelijk voor de groei van Orange Blend. We volgen aanvragen op en zijn actief op zoek naar nieuwe samenwerkingen in de regio.

Wat sprak je aan in Orange Blend?

Orange Blend is opgericht, omdat de koffienorm in Nederland destijds ondermaats was. Met andere woorden, er was ruimte voor verbetering op vele vlakken. Dit gecombineerd met de voordelen van Orange Blend: korte lijntjes, snel schakelen, persoonlijke aandacht voor klanten, merkonfhankelijke apparatuur en enorm lekkere blends; overtuigde mij ervan dat deze overstap de beste keuze was. En dat is gebleken!

Ik vind het ontzettend leuk om voor Orange Blend te werken. Met het concept van Orange Blend kan ik iedere klant namelijk maatwerk en beleving bieden. Daarbij is het fijn dat je kan vertrouwen op een enthousiast en hecht team.

Waarom denk je dat de koffienorm destijds ondermaats was en op sommige plekken nog is?

Koffie is belangrijk, maar het blijft voor veel bedrijven een bijzaak. Echter zien we dat steeds meer bedrijven onze filosofie delen. Koffie is niet alleen een warme drank, je laat je personeel ermee zien dat je een stapje extra zet. Dat je ze waardeert.

Voor onze klanten is het van belang dat de koffie lekker is, en dat het goed geregeld is. Ze moeten er geen omkijken naar hebben. Daar zijn wij voor. De missie van Orange Blend is om het gevoel van de Nederlandse koffiecultuur naar de werkvloer te brengen. Hier kan ik me helemaal in vinden. Eindelijk lekkere koffie op het werk!

Contact opnemen met Orange Blend

Tot slot drie snelle vragen...

Hoe drink je je koffie het liefst?

Verse bonenkoffie zonder melk en suiker.

Wat je is lievelings Orange Blend?

De Majestic, omdat het een van onze meest krachtige blends is.

Welk koekje eet je het liefst bij de koffie?

De oerhollandse stroopwafel natuurlijk!

 

 

Advies op maat van Tom