Meet the team: Linda

"Eindelijk lekkere koffie op het werk!"

Vertel ons eens wat meer over jezelf…

Ik ben 31 jaar oud en ik woon samen met mijn partner en zoontje van vijf. Ik ben een Helmondse in hart en nieren, maar sinds een paar jaar woon ik in Bakel. Hier heb ik samen met mijn partner een huis gevonden dat echt bij ons past. We zijn nu volop aan het verbouwen om van ons huis een thuis te maken.

Ik vind het leuk om op pad te gaan met mijn gezin, maar ook voor vriendinnen maak ik graag tijd vrij. Ik hou van gezelligheid, een hapje en een drankje op zijn tijd, en ik zoek graag de zon op.  

Wat is jouw rol binnen Orange Blend?

Binnen Orange Blend vervul ik de rol van supervisor commerciële binnendienst. Hierbij geef ik leiding aan een leuk en gezellig team. Samen zorgen wij voor naamsbekendheid en plannen wij de afspraken van de accountmanagers in. Vaak zijn wij het eerste contact voor nieuwe klanten en start op onze afdeling de klantreis. 

Wat sprak je aan in Orange Blend?

De visie van het bedrijf. Orange Blend staat voor lekkere koffie op het werk. Iets wat nog niet bij ieder bedrijf als normaal wordt gezien. Wij geloven dat je je werknemers moet laten zien dat je ze waardeert. Een goed kopje koffie is dan toch het minste wat je kan doen?

Bij Orange Blend kreeg ik de vrijheid om mee te denken en de afdeling op te zetten. Een uitdaging waar ik enorm veel zin in had en nog steeds plezier in heb!

 

Daarnaast is Orange Blend echt een team. We doen veel leuke dingen samen en zetten ons allemaal in voor hetzelfde doel: lekkere koffie de norm maken op de werkvloer. Orange Blend doet het net even anders en dat sprak me aan.

Tot slot drie snelle vragen...

Hoe drink je je koffie het liefst?

Zwart met een beetje creamer

Wat je is lievelings Orange Blend?

De Majestic, 100%! Dit is onze meest krachtige blend. Deze steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit!

Welke koffietip heb je voor onze lezers?

De beste tip ik kan geven, is om te starten met het drinken van Orange Blend koffie! 

 

 

Ik wil ook lekkere koffie op het werk!