Meet the team: Gerard

"Eindelijk lekkere koffie op het werk!"

Vertel ons eens wat meer over jezelf…

Ik ben Gerard, 50 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw en kinderen in Veldhoven. Ik ben weg van de Formule 1, iedere race zit ik klaar om Max aan te moedigen. Daarnaast klus ik niet alleen graag bij Orange Blend, maar ook thuis. Zo doe ik veel zelf in huis. In het weekend kan je me vinden in de bossen, waar ik graag met mijn hond Bachio wandel. 

 

Ik ben werkzaam bij Orange Blend als senior service engineer waarbij ik de automaten naar wens van de klant configureer, deze plaats, storingen oplos en preventief onderhoud uitvoer. Daarnaast verzorg ik de onderhoudstrainingen bij het plaatsen van een nieuwe Orange Blend koffievoorziening.

Monteur van Orange Blend

Hoe ben je bij Orange Blend terecht gekomen?

Via één van onze fabrikanten ben ik bij Orange Blend terecht gekomen. Ik kende deze fabrikant al jaren en zodoende werd ik getipt bij Orange Blend. Zo ben ik vanaf dag één bij Orange Blend betrokken geweest. Ik heb in die tijd de technische dienst opgezet en ben al jaren een vast gezicht bij onze klanten. 

Wat sprak je aan in Orange Blend?

Ik vond het interessant dat Orange Blend destijds een startende onderneming was en ik mijn steentje bij kon dragen om de technische dienst op te zetten. Ik werd warm ontvangen met een goed gesprek en natuurlijk lekkere koffie. Het gevoel was meteen goed!

 

Wat vind je zo leuk aan je baan als service engineer?

De uitdaging en diversiteit in mijn werk doen me goed. Ik vind het het allerbelangrijkst dat onze klanten tevreden zijn, en daar draag ik graag aan bij. Ik denk mee met onze klanten en samen komen we tot de beste oplossingen. 

Ik vind het erg leuk om onze klanten te laten zien hoeveel verschil de juiste machine maakt voor de smaak van de koffie. Tijdens het plaatsen van de machine stel ik de machine helemaal af op de wensen van de klant.

 

Ik ga met plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde en samen met mijn collega’s van de technische dienst sta ik voor onze klanten klaar!

Tot slot drie snelle vragen...

Hoe drink je je koffie het liefst?

Verse bonenkoffie met melk en suiker.

Wat je is lievelings Orange Blend?

De Morning Glory, want dit is een van onze sterkere blends. Al vind ik de Dutch Perfection ook heerlijk. Een lastige keuze!

Wat eet je het liefst bij de koffie?

Slagroomgebak is altijd goed!

 

 

Ook aan de slag als service engineer bij Orange Blend?