EEN NIEUWE KOFFIEMACHINE MET VERSE BONEN WINNEN.

Wie wil dat nou niet?

In de afgelopen weken heeft Orange Blend twee volgers van onze LinkedInpagina blij mogen maken met precies dat! Een gloednieuwe koffiemachine en als kers op de taart deden we er ook een jaar lang Orange Blend koffiebonen bij! Want een vers kopje koffie smaakt natuurlijk het lekkerst als het is gemaakt van echt goede bonen.

Orange Blend is natuurlijk een koffiemachine leverancier die bedrijven adviseert over de invulling van hun bedrijfskoffie en de voorziening die daarbij hoort. Denk hierbij aan professionele koffiemachines waarbij je binnen no-time geniet van heerlijke koffie op het werk. Uiteraard hoort hier ook uitstekende service bij en nemen we het voorraadbeheer ook uit handen.

Nu we de afgelopen jaren dus veel bedrijven blij hebben gemaakt met eindelijk lekkere koffie op het werk, en met het oog op de thuiswerkmaatregelen, was het tijd om iemand thuis blij te maken. We zochten de best geteste verse bonenmachine voor thuis uit en vroegen onze volgers op LinkedIn ons te vertellen wie deze machine echt verdient en waarom. We kregen de leukste reacties binnen. De een nog verrassender dan de ander.

We kregen bij de eerste actie zo veel enthousiaste reacties dat we besloten nog een koffiemachine voor thuis weg te geven. Wederom stroomden de reacties binnen en hebben we weer iemand heel blij kunnen maken!

Wat waren de winnaars blij toen ze hoorden dat ze hadden gewonnen! Wie weet win jij de volgende keer?

Orangeblend logo.