Checklist voor de perfecte koffiecorner

Hoe ziet de Orange Blend koffiecorner er uit binnen uw organisatie?

Een lekkere kop koffie in de ochtend zorgt voor een goede start van de dag voor medewerkers. De koffiecorner speelt overigens de belangrijkste rol in het bedrijf, al zou je dat misschien niet zeggen. Een koffiecorner functioneert namelijk als centrale ontmoetingsplek voor jou en je collega’s. Het speelt een “sociale rol” in het bedrijf, een plek waar collega’s een praatje kunnen maken en ideeën kunnen uitwisselen. De meest succesvolle ideeën beginnen bij goede koffie! Orange Blend kan u helpen om deze koffiecorner voor uw bedrijf te realiseren.

Ieder bedrijf stelt andere eisen aan een koffiecorner. Door onze jarenlange ervaring in de branche kunnen we onze klanten hierin adviseren en ontzorgen. Dit zorgt ervoor dat onze koffiecorners te verkrijgen zijn in alle soorten en maten. Van een zakelijke koffieautomaat met bekers tot een op maat gemaakte kast waarin de koffiemachine is verwerkt, inclusief display met bekers, thee, koekjes en ander toebehoren. Niet alleen hartstikke handig, maar ook nog eens een lust voor het oog.

Wat maakt de Orange Blend koffiecorner bijzonder?

Kwaliteits Koffie

Wat maakt of kraakt je koffiecorner? De koffie natuurlijk! Daarom zit je bij Orange Blend goed. Wij zorgen dat alleen de beste bonen geselecteerd worden voor onze blends. De verschillende koffieblends, onderling afwijkend in smaak en sterkte, zijn met zorg samengesteld door onze eigen barista’s. Zo is er voor ieder wat wils!

 • Instant Superieur koffiesmaak

  Instant - Levendig en intens

  Voor deze blend is gebruik gemaakt van alleen de beste Arabica bonen uit voornamelijk Costa Rica. Deze geven de koffie een levendige smaak van bessen en geroosterde noten. Door deze aan te vullen met een donkergebrande Arabica ontstaat er een volle body met een intens en aangename afdronk.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Old Dutch koffieblend van Orange Blend

  Fresh Brew – Naar oud Hollandse traditie

  Een traditionele en evenwichtige mélange afkomstig uit Brazilië, Peru en Uganda. Vol en rond van smaak. Een rijk aroma en net de juiste pit in de nasmaak.

  Arabica
  Medium gebrand
 • Majestic koffieblend van Orange Blend

  Bonen – Een sterke en koninklijke bak koffie

  Smaakvolle en aromatische koffie met licht notige en pure chocolade tonen. Volle body en een mooie krachtige afdronk met medium aardse nuances.

  Arabica
  Medium Dark
 • Blend Royale koffiesmaak

  Bonen - De favoriete koffie van werkend Nederland

  De Blend Royale van Orange Blend heeft een mengeling van medium tot donker gebrande bonen, die zorgen voor een krachtige koffie. Met zijn volle, fluwelen bitterheid en een lange smaaksensatie is het dé blend voor de koninklijke koffiedrinker.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Morning Glory koffiesmaak

  Bonen - EEN GOEDE START IS HET HALVE WERK

  Onze Morning Glory is een krachtige en gebalanceerde blend. Met zijn medium tot donker gebrande bonen, die worden gecombineerd met de authentieke Italiaanse smaak en een mooie crema, is dit een heerlijke Orange Blend koffie die niet alleen geschikt is voor de ochtend!

  Arabica
  Medium donker Gebrand
 • Dutch Perfection koffiesmaak

  Bonen Koffie voor de fijnproever

  De Dutch Perfection van Orange Blend is samengesteld uit de allerbeste 100% Arabica bonen. Een milde blend met nuances van chocolade en noten, gecombieerd met een frisse afdronk. Perfectie en luxe komen samen.

  Arabica
  Medium Gebrand
 • Instant Prestige koffiesmaak

  Instant - Werkt 24/7

  Onze Instant Prestige is een koffie met een mooie open smaak, zonder vlak te zijn. De door Orange Blend geselecteerde bonen zijn licht gebrand, waardoor ze zorgen voor een perfecte smaakbeleving. De ideale koffie voor het hele bedrijf.

  Arabica
  Medium Donker Gebrand
 • Morning Glory koffiesmaak

  Fresh Brew - Een blijvende smaakervaring

  Een koffie die nog sterker uitkomt dan de bonenversie, met dank aan de subtiele wijzigingen in de mengeling alsook de brandkleur. De lange afdronk zorgt verder voor een blijvende smaakervaring.

  Arabica
  Donker Gebrand

Een passende koffiemachine

De koffiemachines van Orange Blend sluiten aan bij de wensen en behoeften van werkend Nederland. De juiste machine maakt het verschil. Niet alleen voor de uitstraling van de koffiecorner, maar ook voor de kwaliteit van de koffie is het belangrijk om de juiste koffiemachine te hebben. De machines van Orange Blend presteren niet alleen goed, ze beschikken ook over een mooi design. Ga je voor een compacte bonenmachine, snelle instantmachine of een machine met verschillende opties voor warme dranken? Krijg alvast een beeld van ons aanbod en bekijk hier de verschillende koffiemachines.

Toebehoren maken de koffiecorner

De toebehoren bepalen hoe uitgebreid de koffiecorner is. Wil jij alleen creamer- en suikersticks of ga je voor een complete set met bekers of servies, koekjes en siropen. Wij zorgen voor een volledige koffiecorner met al het toebehorende voor uw bedrijf.

Koffie toebehoren van Orange Blend

De Orange Blend Koffiekast

Een koffiemachine kun je op het aanrecht zetten, maar het is natuurlijk het mooiste om een eigen koffiecorner te creëren met een bijbehorende koffiekast. Alle Orange Blend koffiemachines kunnen worden voorzien van een onderkast met opbergruimte. Handig voor de koffievoorraad en de echte koffiebeleving met collega’s. Ook bekerdispensers en vakken voor toebehoren mogen niet ontbreken bij de ultieme koffiekast. Uiteraard is het mogelijk om uw koffiekast geheel op maat te laten maken. Een echte eyecatcher in uw interieur!

Klaar voor een echte koffiecorner? Wij helpen u graag bij het maken van een passende keuze.

Offerte aanvragen