Hoe kies je de beste koffiemachine voor kantoor?

Ontdek stapsgewijs hoe je de beste koffiemachine voor jouw kantoor selecteert.

Er gaat niets boven de smaak van een lekkere kop koffie. Ook op kantoor zorg je natuurlijk graag voor verse koffie waar je medewerkers blij van worden. Of je nu 5 of 500 mensen in dienst hebt: de koffie moet goed zijn. Maar de keuze voor het juiste koffiezetapparaat is voor bedrijven vaak een lastige. Vooral wanneer je kiest voor een professioneel koffiezetapparaat. Dan is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken die past bij je bedrijf en de koffievoorkeuren van je medewerkers. Maar waar begin je? Hoe ontdek je wat het juiste of misschien wel het beste koffieapparaat is voor jouw bedrijf? Wij leggen je graag uit waarom de koffiezetapparaten van Orange Blend de beste keuze zijn voor op kantoor!

Orangeblend logo.

Het belang van een goede koffiemachine op kantoor

De rol van een goede koffiemachine voor op het werk moet niet worden onderschat. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders die koffie drinken gemiddeld 3,8 koppen per dag tot zich nemen. Dat zijn 33,5 miljoen kopjes koffie per dag! Een groot deel van die koffie wordt op kantoor gedronken. Dan wil je als werkgever natuurlijk zorgen dat jouw koffie lekker smaakt. Maar het gaat niet alleen om de koffie zelf: even een bakkie halen zorgt voor een pauze en een moment om bij de koffieautomaat een praatje te maken met collega’s. Het is een rustmoment dat energie geeft voor de rest van de dag. Een goede koffiemachine draagt zo bij aan een fijne bedrijfscultuur.

Totaal ontzorgd met Orange Blend

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Het laatste waar je je dan mee bezig wilt houden is of er nog wel genoeg koffie is. Kies je voor Orange Blend, dan regelen wij alles. We zorgen ervoor dat je altijd genoeg instantkoffie, fresh brew of koffiebonen op voorraad hebt. Ook voor het onderhoud van je professionele koffiemachine kun je op ons rekenen. We plegen periodiek onderhoud aan het koffiezetapparaat om defecten te voorkomen. Zo word jij ontzorgd en zijn jouw medewerkers altijd verzekerd van een lekker kopje koffie. Meer weten over de mogelijkheden? Lees meer over onze all-in service.

Gratis proefpakket aanvragen

Welke koffiemachine is geschikt voor zakelijk gebruik?

Wat is een goed koffiezetapparaat? Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Wanneer je op zoek bent naar een koffiemachine voor op kantoor, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Waar moet je op letten tijdens het zoeken naar de ideale koffiemachine? We zetten de belangrijkste overwegingen op een rijtje:

 

  • Voor hoeveel mensen moet de machine koffie maken? 
  • In welke branche ben je werkzaam? 
  • Welke zetmethode heeft je voorkeur: fresh brew of verse bonen
  • Wil je een koffiezetapparaat met een vaste wateraansluiting of een waterreservoir? 

Bij elk van deze wensen hoort een andere koffiemachine voor op kantoor. Benieuwd welk apparaat het beste bij jouw organisatie past? Bekijk alle koffiemachines van Orange Blend en vind met behulp van de filters jouw favoriete match. Wordt het een stand alone machine waar zelfs ook soep in zit, of een bescheiden krachtpatser met verse bonen? De keuze is aan jou!

Wat kost een professionele koffiemachine?

Bij Orange Blend koop je geen koffiemachine, maar een complete koffievoorziening. We leveren het koffiezetapparaat van jouw keuze, inclusief je favoriete koffies en toebehoren. Daarnaast voeren we onderhoud uit en ontzorgen we je compleet. Dit noemen we het Orange Blend concept. Afhankelijk van de koffiemachine waar je voor kiest, betaal je een vast maandelijks bedrag. De mogelijkheden beginnen al bij 26 euro per maand. 

 

Kun je wel wat hulp gebruiken met het vinden van de perfecte koffiemachine? Neem dan contact met ons op voor een kort gesprek. Aan de hand van zo’n gesprek kunnen wij goed inschatten welke koffiemachine het beste past bij je kantoor. Vervolgens maken we een offerte op maat, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van heerlijke koffie op het werk.

Neem contact op
Koffiemachine-van-Orange-Blend

Een koffiemachine voor kleine bedrijven

Heb je een klein bedrijf, maar wil je graag profiteren van de service en kwaliteit van Orange Blend? Geen probleem! Ook voor kleine organisaties hebben wij volop mogelijkheden, want iedereen verdient een lekker bakje koffie op het werk. Goede koffie verdient een goede machine, ook wanneer de koffiemachine niet de hele dag door wordt gebruikt. Veel van onze koffiemachines zijn compact, eenvoudig in gebruik en ideaal voor kleine bedrijven. Meer weten? Lees alles over koffiemachines voor kleine bedrijven.

Ik wil een koffiemachine van Orange Blend. En nu?

Heb je een koffiemachine gevonden die aansluit bij al je wensen, en wil je jouw medewerkers elke dag trakteren op goede koffie? Geweldig! We leggen je graag uit hoe we vervolgens te werk gaan.

 

Maak een afspraak

Nu je klaar bent voor de lekkerste koffie op kantoor, maken we een afspraak. Tijdens een gesprek leren we je bedrijf beter kennen en willen we alles weten over je koffiewensen. Je bent van harte welkom in onze showroom, maar natuurlijk komen we ook graag bij je op locatie. Op basis van het gesprek adviseert een van onze smaakexperts welke machines en welke koffie het beste bij je bedrijf passen. Wil je liever eerst de verschillende soorten koffie proeven in je eigen machine? Geen probleem: vraag direct een gratis proefpakket aan. 

 

Voorbereiding 

Nadat de keuze voor een koffiemachine is gemaakt, is het tijd om te beginnen met de voorbereidende werkzaamheden. Voordat jij en je collega’s kunnen genieten van Orange Blend, moet er immers nog wat gebeuren. Onze service engineers gaan aan de slag om de gekozen koffiemachine helemaal op je wensen af te stemmen. De mogelijkheden zijn eindeloos: koud water uit de machine, soep of een interne watertank bijvoorbeeld. Je kunt er ook voor kiezen de machine te voorzien van krachtstroom, om piekmomenten zoals drukke pauzes op te vangen. Onze service engineers zorgen ervoor. 

 

Plaatsing

Nu kan de nieuwe, volautomatische koffiemachine geplaatst worden. Een van onze medewerkers komt naar je toe, voor de plaatsing en installatie. Ook verzorgen we een korte cursus over het onderhoud van de machine, waarbij de service engineer duidelijk laat zien hoe je de machine het beste kunt reinigen. Daarna wordt de koffiemachine precies afgesteld op de smaak en wensen van je collega’s.

 

Koffie drinken!

Wanneer iedereen tevreden is over de koffie kan er geproost worden met een echt goed bakkie koffie. Lekkere koffie op het werk in een handomdraai: wij regelen het! 

Wil jij de beste koffiemachine voor jouw kantoor? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wie weet verras jij je medewerkers binnenkort met een heerlijke kop koffie van Orange Blend.

Orangeblend logo.
Orangeblend logo.