(H)eerlijke Koffie

Karaktervolle en smaakvolle koffie, gezet door de beste Nederlandse koffiemachines.

Koffie Voor Bedrijven Bestellen

Nederland kiest voor de koffie van Orange Blend
Maar liefst 1600 bedrijven in Nederland drinken de heerlijke koffie van Orange Blend. Met 3 kantoren in Limburg en Noord-Brabant zijn wij altijd dicht bij u in de buurt en dat is precies waarom veel grote en middelgrote bedrijven de koffie van Orange Blend bestellen.

Bij ons kunt u koffie voor bedrijven bestellen maar ook alle toebehoren. Want het houdt niet op bij koffie alleen, integendeel. Wij zijn een full service koffie leverancier waar u niet alleen de koffie voor bedrijven kunt bestellen maar ook de beste koffiemachines voor bedrijven, topservice én alle toebehoren die u zich maar kunt bedenken.

Een deel van onze topservice is bijvoorbeeld dat wij extra goed voor u zorgen. Onze medewerkers zijn zo attent om -bij de periodieke bevoorrading- altijd extra koffie op voorraad te leggen. Dat is één van de redenen waarom u nooit koffie hoeft te bestellen. Op die manier -en vele andere manieren- zorgen wij goed voor u en verzekeren we dat er op elk moment van de (werk)dag genoten kan worden van de allerlekkerste koffie, thee, koekjes en toebehoren op het werk.

Orangeblend logo.

Koffie voor Bedrijven Bestellen of proeven

Wilt u weten waarom bedrijven zoals Seacon, MCB Direct, zorginstelling Stichting Dichterbij , Crowe Foederer, PSV en 1600 anderen kiezen voor Orange Blend? Wij nodigen u graag uit voor een koffie proefpakket of een koffieproeverij van Orange Blend. Klik hier en proef samen met uw collega’s van de heerlijke blends van Orange Blend.

Verschillende koppen koffie

Op Zoek Naar Lekkere Koffieblends Voor Uw Bedrijf?

Gepassioneerde koffiefanaten
Bij Orange Blend houden we van koffie. Noem ons gerust gepassioneerde koffiefanaten. We hebben door de jaren al vele koffieplantages bezocht, maar de smaak van Kotowa Coffee in Panama heeft de meeste indruk op ons gemaakt. Heerlijke, eerlijke, pure koffie.
Bekijk onze heerlijke blends hieronder.

Voordelen Van Bestellen Bij Ons

Bedrijven bestellen bij Orange Blend verschillende kwaliteitsblends die met de grootste zorg zijn samengesteld door onze eigen barista’s. We hebben voor iedereen de perfecte kop koffie.

Koffieboon icoon

Kwaliteitskoffie

Gereedschap icoon

Topservice

Euroteken icoon

Verrassend scherpe prijs

Proefpakket Aanvragen

We kunnen in geuren en kleuren vertellen over onze overheerlijke koffies, maar het is natuurlijk nog beter om de smaken van Orange Blend zelf te proeven! Dat kan met het proefpakket van Orange Blend. Klik op de link om een proefpakket aan te vragen en zo de heerlijke smaken van Orange Blend zelf te ervaren.

Aanvragen