Gemakkelijk Bestellen

Ervaar de hoogste kwaliteit en fantastische prijzen.

Koffie Bestellen

Bij Orange Blend geloven we dat lekkere koffie synoniem staat aan arbeidsvitaminen. Een heerlijk dampende, geurende en vooral smaakvolle kop koffie, espresso, cappuccino of latte is vandaag de dag als een secundaire arbeidsvoorwaarde voor medewerkers. En laten we wel wezen, ook klanten serveer je toch liever een kwaliteitsproduct dan een slap kopje troost? Deze filosofie heeft ons geïnspireerd om kwaliteitskoffie naar het bedrijfsleven te brengen. Gemaakt van de beste bonen, geserveerd door prachtige machines. Wij zullen onze klanten ten alle tijden voorzien van de juiste oplossingen, passend bij het betreffende bedrijf.

Orangeblend logo.

Koffie bestellen is gemakkelijk

Wij ontzorgen onze klanten met het uit handen nemen van de bevoorrading, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat onze heerlijke koffie er de ene keer wat sneller doorheen gaat dan anders. Orange Blend heeft een eenvoudige en overzichtelijke manier om extra koffie te bestellen. Via onderstaand formulier gaat dit makkelijk en snel.

Onze koffiebonen zijn van de hoogste kwaliteit en gegarandeerd tegen de beste prijs, daar staan we voor bij Orange Blend.

In het formulier kan het aantal zakken en de gekozen blend worden ingevuld. Heeft u hier hulp bij nodig, of zijn er nog vragen met betrekking tot de bestelling of het bestelproces? Neem dan contact met ons op via ons contacformulier of per telefoon: 040 – 720 0830. Orange Blend zorgt er dan voor dat er snel contact wordt gelegd om er voor te zorgen dat de bestelling snel en correct afgehandeld wordt.

Kop koffie met glas water

Locaties

Orange Blend Venlo

Parlevinkerweg   44
5928 NV   Venlo

Orange Blend Eindhoven

Meerenakkerplein   3
5652 BJ   Eindhoven

Orange Blend Goirle

Nieuwkerksedijk   2B
5051 HT   Goirle

Contact

Telefoon

Venlo +31 77 - 382 1396
Eindhoven +31 40 - 720 0830

E-Mail

info@orangeblend.nl

Koffie op?

Wordt onze koffie zo enthousiast door uw collega’s ontvangen en is het einde van de voorraad daarom al in zicht? Geen zorgen. Vul onderstaand formulier in en we gaan direct voor u aan de slag, zodat jullie kunnen blijven genieten van lekkere koffie op het werk!

1
2